PublicFeed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME

PublicFeed ile Android cihazlarınızdan yakın çevrenizde olan biten her şeyden haberdar olabiliyorsunuz.

PublicFeed uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinde konum bazlı bir sosyal medya uygulaması kullanmak isteyenlerin denemeden geçmemeleri gereken uygulamalar arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak sunulan ve hem sade arayüzü hem de oldukça verimli çalışan yapısı sayesinde dikkatleri üzerine çeken uygulama, çevrenizde gerçekleşen tüm olayların farkında olmanıza yardımcı oluyor.

Uygulamanın en temel özelliği, konum bazlı olması nedeniyle diğer kullanıcıların yaptıkları paylaşımlara arkadaşlarınız olmasalar bile erişebilmeniz. Dolayısıyla hem arkadaşlık kurmak için ortak bir zemin yaratabiliyor, hem de muhitinizde olan bitenlerden haberdar olabiliyorsunuz. Tabii ki gizlilik seçenekleri ve paylaşım seçenekleri sayesinde istemediğiniz kişilerin size ulaşmalarına engel olmak da mümkün.
Hem yazılı hem de sesli, resimli veya videolu paylaşımlar yapmanıza izin veren uygulama, dilerseniz haber kaynaklarından aldığınız linklerin de paylaşılmasına müsaade ediyor. Böylelikle alabileceğiniz haberler konusunda hiç bir sınırlamanız olmayacağını söyleyebilirim.

Hem lokasyon bazlı hem de etiket ve yazar bazlı bir takip olanağını kullanıma sunan uygulama, böylelikle belli konularda yapılan paylaşımları görmek istiyorsanız onlara da kolayca erişmenizi sağlıyor. Yapılan paylaşımların size olan mesafelerini de görebildiğiniz için ne kadar uzaktaki bilgilere erişebileceğinize de karar verebiliyorsunuz.

Arkadaş ekleme, arkadaşların paylaşımlarıyla etkileşime girme ve özel mesajlar göndererek sohbet etme gibi özelliklere de sahip olan uygulama, böylelikle bir yandan yeni arkadaşlar edinmenizi bir yandan da varolan arkadaşlarınızla iletişiminizi sürdürmenizi sağlayabiliyor.

Yeni ve ilginç bir sosyal medya uygulaması kullanmak isteyenlerin PublicFeed’i denemelerini öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

PublicFeed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

PublicFeed ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca konum bazlı sosyal medya paylaşımları yapabiliyorsunuz.

PublicFeed uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının muhitlerindeki ve çevrelerindeki tüm haberlere ve durum güncellemelerine kolayca ulaşabilmelerini sağlayan ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı. Diğer sosyal ağların aksine konum bazlı bir temelde çalışan ve böylece yakınlarınızda neler olup bittiğini başarılı bir şekilde aktarabilen uygulama, elbette ki çevrenizde ne kadar çok kullanıcı varsa o kadar etkili olabiliyor.

Uygulamayı kullandığınızda yazılı, sesli, resimli ve videolu paylaşımlar yapabiliyor, dilerseniz farklı kaynaklardan haberler de paylaşabiliyorsunuz. Diğer kullanıcıların sizinle paylaşımlarınız üzerinden etkileşime geçmeleri, arkadaş olarak eklemeleri yahut mesajlar göndermeleri de mümkün. Böylece hem varolan arkadaşlarınızla daha kolay bir şekilde iletişimde kalabiliyor, hem de yeni arkadaşlar edinebiliyorsunuz.

Yaptığınız paylaşımların ne kadarlık bir çevrede görüneceği ve gizlilik ayarları da tabii ki kullanıcıların elinde. Böylece attığınız paylaşımların sadece hedeflediğiniz kitle tarafından görüntülenmesini sağlayabiliyor ve muhitiniz haricindeki kişilerin görmesine engel olabiliyorsunuz.

Sadece konum değil, aynı zamanda etiketler üzerinden de paylaşımlar yapabilme ve onları takip etme şansınız olduğu için ilgilendiğiniz konulara dair yapılan paylaşımlara ulaşabileceğinizi de söyleyebilirim. Tüm bu özellikleriyle PublicFeed’in tam olarak bir mikroblog haline geldiğini söylemek mümkün. Özellikle diğer sosyal ağların karmaşıklığından kaçmak isteyen kullanıcılar uygulamanın sadeliğinden hoşlanacaklardır.

Elbette çalışırken internet bağlantısına ihtiyaç duyması nedeniyle 3G yahut WiFi üzerinden bağlantınızın çalıştığından emin olmalısınız. Yeni bir sosyal ağ uygulaması arayanların denemeden geçmemeleri gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.