Pudra

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,304 TOPLAM İNDİRME

Pudra, kızların kendilerini güvende hissetmelerini sağlayan bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Kızlara özel olarak geliştirilen bir sosyal medya uygulaması olan Pudra ile yeni arkadaşlıklar kurabilir ve neşeli vakitler geçirebilirsiniz. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz Pudra ile en güzel anlarınızı yaşayabiliyorsunuz.

Türkiye'nin kızlara özel ilk sosyal ağı olma yolunda adım atan Pudra, kızların kendilerini güvende hissedebilecekleri ve neşeli sohbetler yapabilecekleri bir ortam sunuyor. Kullanıcılarına özel ayrıcalıklar sunan Pudra, kızların vazgeçilmezi arasında yer alacak. Sohbet edebilecek, indirimlere sahip olabilecek ve sevdiklerinizle özel anlar paylaşabileceksiniz. Tamamen ücretsiz olan Pudra ile markaların özel indirimlerinden yararlanabiliyor, arkadaşlarınızla neşeli sohbetler gerçekleştirebiliyor ve takip ettiğiniz kişilerin paylaşımlarına göz atabiliyorsunuz. Facebook ve Twitter gibi dev sosyal medya uygulamalarındaki alışkanlıklarınızın neredeyse tümünü kullanımınıza sunan Pudra'yı sakın kaçırmayın. Kızların mutlaka takip etmesi gereken bir uygulamadır. 

Pudra sosyal ağını Android telefonlarınıza ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pudra

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME
122 MB DOSYA BOYUTU

Pudra, kızların kendilerini güvende hissetmelerini sağlayan bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Pudra, kızlara özel olarak geliştirilmiş bir sosyal ağ olarak dikkat çekiyor. iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz Pudra ile kendinizi güvende hissedebiliyor ve ünlü markaların indirimlerinden faydalanabiliyorsunuz.

Kendi dünyanızı yaratabileceğiniz bir sosyal medya uygulama olan Pudra, yeni arkadaşlıklar kurmanızı ve neşeli sohbetler gerçekleştirmenizi sağlıyor. Türkiye'nin ilk kızlara özel ağı olan Pudra, aynı zamanda ünlü markaların indirimlerini de ayağınıza getiriyor. Tamamen ücretsiz olarak hizmet sunan uygulamada diğer popüler sosyal medya uygulamalarında yaptığınız tüm etkinlikeri gerçekleştirebiliyorsunuz. Kullanımı oldukça basit olan uygulamada arkadaşlarınızın gönderilerini inceleyebiliyor, anlık sohbetler yapabiliyor ve alışveriş bölümünü kullanarak özel indirimlerin sahibi olabiliyorsunuz. Yüzde 70'e varan indirimleri kullanıcılarına sunan Pudra, kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor.

Tamamen erkeklerden arındırılmış bir ağ olan Pudra ile kendinizi güvende hissedebiliyorsunuz. Özgürce takılabileceğiniz Pudra'yı mutlaka denemelisiniz. Pudra uygulaması sizleri bekliyor.

Pudra sosyal ağını iOS telefonlarınıza ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.