PvPets: Tank Battle Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon dolu tank savaşlarına katılarak düşmanlarınızı yenmek için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Eşsiz bir savaş tankı tasarlayarak düşman birliklerini yok etmek için mücadele edeceğiniz ve aksiyon dolu savaşlara katılacağınız PvPets: Tank Battle Royale, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan benzersiz bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı özelliklere ve silahlara sahip tankları kullanarak nefes kesen savaşlar yapmak ve ganimet toplamaktır. Oyunu dilerseniz çevrimiçi oynayabilir ve dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyunculara karşı mücadele edebilirsiniz. Klan savaşlarına katılarak aksiyon dolu anlar geçirebilir ve onlarca farklı tankla karşılaşabilirsiniz. Sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı bombalama sistemleriyle donatılmış onlarca tank yer almaktadır. Ayrıca tanklarınızı özelleştirebileceğiniz sayısız donanım bulunmaktadır. Farklı hayvan figürlerinden yararlanarak tankınızı kullanabilir ve tüm tankları yok ederek yolunuza devam edebilirsiniz. 

Aksiyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlere hizmet veren PvPets: Tank Battle Royale, yüz binlerce oyuncu tarafından benimsenen eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

PvPets: Tank Battle Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
146.9 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon dolu tank savaşlarına katılarak düşmanlarınızı yenmek için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı hayvan figüründen dilediğinizi seçerek aksiyon dolu tank savaşlarına katılabileceğiniz PvPets: Tank Battle Royale, 500 binden fazla oyu sever tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, karakterinizi ve tankınızı seçerek nefes kesen savaşlar yapmak ve ganimet toplayarak seviye atlamaktır. Tankınızı geliştirerek savaşlara daha güçlü bir profille çıkabilir ve rakiplerinizi yenerek zirveye adınızı yazdırabilirsiniz. İsterseniz oyunu online modda oynayabilir ve dünyanın en güçlü oyuncularıyla mücadele edebilirsiniz. Aksiyon dolu bölümleri ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda tavuk, ayı, kaplan, aslan ve daha onlarca farklı hayvan figürü ve eşsiz tasarımlara sahip yüzlerce tank yer almaktadır. Dilediğiniz hayvanı ve tankı seçerek oyuna başlayabilir ve savaşlardan galip ayrılmak için mücadele edebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz PvPets: Tank Battle Royale, aksiyon oyunları arasında bulunan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mobg.io Survive Battle Royale

    Hayatta kalan son oyuncu olmaya çalışacağız.
  • StrikeFortressBox: Battle Royale

    Gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular ile çatışacağız.
  • Rules of Survival

    Rules of Survival İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan battle royale oyunları arasında
  • Battle Tank

    Yüzlerce tank ile aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Sigma Battle Royale APK

    Sigma Battle Royale APK, uçaktan atlayarak herkesin arenada savaştığı bir hayatta kalma oyunudur.
  • Omega Legends

    Omega Legends Android İndir: Bilim kurgu temalı battle royale oyunu
  • Rules of Battle Royal Online Survival

    Battle Royale oyunu oynamaya hazırlanın.
  • Tank Battlegrounds

    Tanklı battle royale oyun