Quadrush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Quadrush, canlı ve akıcı grafikleri, sürükleyici oyun yapısıyla dikkat çeken bir beceri oyunu.

Quadrush, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu eğlenceli oyundaki temel amacımız ekrandaki kutuların dışarı taşmasına engel olmak ve bunu mümkün olduğunca uzun süre boyunca devam ettirmek.

Elbette bunu başarmak pek de kolay olmuyor. Özellikle zaman geçtikçe düşen kutuların sayısı epey artıyor ve bu durum bizi zora sokuyor. Ekranda bulunan renkli kutuları yok edebilmek için aynı renge sahip olanların üzerine tıklamamız gerekiyor.

Söz konusu kutuları yok edebilmek için en azından dört tanesine tıklamak şart. Bazı kutular üzerlerinde özel işaretler taşıyor. Bunlar tek seferde onlarca kutuya kadar yok edebilme özelliğine sahip. Dolayısıyla bu tarz kutulara denk gelince kaçırmamamız gerekiyor.

Oyuna ilk girdiğimiz andan itibaren grafiklerin ve ses efektlerinin kalitesi karşısında etkilendiğimizi belirtmemiz gerekiyor. Bölümler esnasında ortaya çıkan animasyonlar oyunun kalitesini bir adım yukarı taşıyorlar.

Eksiksiz bir beceri oyunu arıyorsanız ve ücretsiz olması önemli bir kriterse Quadrush tam size göre.

Emircan Erdoğan

Quadrush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Quadrush'ta başarılı olabilmek için çok hızlı çalışan parmaklara ve gözlere sahip olmamız gerekiyor.

Quadrush, Android tabletleri ve akıllı telefonları üzerinde oynayabilecekleri heyecanlı bir beceri oyunu arayanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyundaki temel amacımız aynı renklere sahip olan kutuların üstlerine tıklamak ve ekranı mümkün olduğunca temiz tutmak.

Oyun esnasında ekranın üst bölümünden sürekli olarak kutular düşüyor. Şayet yeterince kutuyu yok edemezsek ekran dolup taşıyor ve ne yazık ki başarısız oluyoruz. Dolayısıyla hem ekranın yukarısından düşen kutuları gözlemlemeli hem de hangi kutuları eşleştirebileceğimizi hesaplamalıyız. Hızlı parmak hareketleri ile aynı renklere sahip olan kutuları eşleştirmeli, ekrandaki kutu miktarını stabil tutmalıyız.

Quadrush'ın en dikkat çeken yönleri arasında işitsel ve görsel efektler geliyor. Oyun sırasında ortaya çıkan grafikler gerçekten çok etkileyici. Buna paralel olarak ses efektleri de aynı şekilde mükemmel bir konsepte sahip.

Birçok cihaz için özel olarak optimize edilen Quadrush, kensintisiz ve akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. Eğer beceri oyunlarına ilginiz varsa Quadrush'ı denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!