Qubes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Qubes, Ketchapp'ın Android platformuna çıkardığı beceri gerektiren yeni oyunu.

Qubes, Ketchapp’ın Android platformuna çıkardığı üst düzey beceri gerektiren oyunlarından biri. Tablet ve telefonumuza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda küp şeklinde platform üzerinde düşerek ilerleyen küpü kontrol altına almaya çalışıyoruz.

Oynaması kolay ilerlemesi zor minimal görselli refleks oyunları ile karşımıza çıkan popüler geliştirici Ketchapp’ın imzasını taşıyan Qubes oyununda amacımız aşağı doğru durmadan hızla ilerleyen küpü platform üzerinde tutabildiğimiz kadar tutmak. Küpün kontrolü sağlamak için tek yapmamız gereken ekranın herhangi bir noktasına dokunmak olsa da hazırlanan platformun yapısından ötürü bu çok basit hareketi başarıyla sonuçlandırmak güç oluyor.

Küpün yönünü değiştirmek çok basit ancak platformdaki açık noktalara veya engellere denk getirmemek için ekrana çok iyi odaklanmak ve önceden görüp hızlıca davranmak gerekiyor. Aksi halde küpün yönünü değiştirmek bir fayda sağlamıyor.

Ketchapp’ın her oyununda olduğu gibi hedefimiz yüksek puan. Top küp platformda hareket etmeye başladığında puan kazanmaya başlıyor, yer yer karşımıza çıkan altınları toplayarak puanımızı katlayabiliyoruz. Puanlarla farklı objeler seçmek, arkadaşlarınızla paylaşıp onlara meydan okumak size kalmış bir şey.

Erkan Calp

Qubes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Qubes, Ketchapp'ın bağımlılık yapan beceri oyunları arasında ve iOS için ücretsiz.

Qubes, Ketchapp’ın ilk görüşte “çocuk oyunu” dedirten sonrasında öyle olmadığını hissettiren oyunları arasında ve iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Klasik olarak son derece basit görseller ve olabildiğince basit kontrol sistemi bizleri karşılıyor ancak oyunda sinir olmadan ilerlemek mümkün değil.

Kafa yormadan zaman öldürmek adına iPhone ve iPad’inize indirip oynayabileceğiniz oyunlar arasında Qubes’e de yer vermenizi tavsiye ederim. Oyunda küplerden oluşan platform üzerinde yukarıdan aşağı doğru hızla ilerleyen ve asla durduramayacağınız bir topu kontrol etmeye çalışıyorsunuz. Topun ilerlemesi oldukça hızlı ve platformun belli noktalarında aralıklar ve engeller bulunmakta. Bunlara takılmamak için topu o noktaya gelmeden bir kere dokunarak yönünü değiştirmeniz gerekiyor. Tabii ki top hızla aşağı indiğinden engeli çok önceden farketmeniz gerek.

Oyunda tüm çabanız yüksek puan elde etmek. Puan kazanmanın da iki yolu var; Platform üzerinde düşmeden ilerlediğiniz her saniye puan hanenize yazılıyor. Ayrıca tek tük karşınıza çıkan stratejik noktalara dizilmiş altınlar toplayarak ta puan kazanabiliyorsunuz ki bu altınlar daha kısa sürede daha fazla puan kazandırıyor. Ancak dediğim gibi çok kritik bölgelerde olduklarından çok öncesinden hamlenizi ona göre ayarlamanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!