Queen of Drama

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli eşleştirmeler yaparak macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı renge sahip maskeden oluşan eşleştirme bloklarından yararlanarak eğlenceli bulmacalar çözeceğiniz ve macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız Queen of Drama, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve 100 binden fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Rengarenk grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, birbirinden zorlu eşleştirme bölümlerinde başarılı olarak puan toplamak ve tiyatro yıldızı olmak isteyen bir karaktere yardım etmektir. En az 3 aynı renge ve şekle sahip maskeyi yan yana veya alt alta getirerek eşleştirme bloklarını patlatabilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Çok sayıda maskeyi bir araya getirerek kombo yapabilir ve ekstra puan kazanabilirsiniz. Bu sayede görevleri tamamlayabilir seviye atlayarak sonraki bulmacaya geçebilirsiniz. Sürükleyici bulmacaları ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Bulmaca oyunları arasında yer alan ve ücretsi olarak hizmet veren Queen of Drama, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken oldukça popüler bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Queen of Drama

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
131.1 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli eşleştirmeler yaparak macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız eşsiz bir oyundur.

Birbirinden eğlenceli yüzlerce bulmaca ve eşleştirmeden dilediğinizi yaparak puan toplayabileceğiniz ve görevleri tamamlayarak seviye atlayacağınız Queen of Drama, geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen ve ücretsiz olarak hizmet veren benzersiz bir oyundur.

Renkli grafik tasarımı ve eğlenceli müzikleri ile oyun severlere benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, çeşitli eşleştirmeler ve bulmacalar yaparak ödül kazanmak ve tiyatro yıldızı olmak isteyen karaktere yardım ederek görevleri tamamlamaktır. Aynı renge ve şekle sahip en az 3 maskeyi bir araya getirerek eşleştirme bloklarını eksiltebilir ve puan toplayarak sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca tek seferde çok sayıda bloğu patlatarak kombo yapabilir ve ekstra puan kazanarak yolunuza deva edebilirsiniz. Sürükleyici bulmacaları ve macera dolu bölümleri ile bağımlısı olacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve sıkılmadan oynayacağınız Queen of Drama, bulmaca oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve eğlenceli bölümlerden oluşan kaliteli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dancing Queen: Club Puzzle

    Renkli blokları eşleştirerek dans eden figürlerin kilidini açabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Hidden Object-Mystery Trackers: Queen of Hearts

    Esrarengiz olayları inceleyerek kasabayı büyük bir beladan kurtarabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Snow Queen

    Koşarak engelleri aşmaya çalışacağız.
  • Mr Love: Queen's Choice

    Sürükleyici bir hikayeye ortak olacağız.
  • TriPeaks Solitaire Cards Queen

    Dev bir kart koleksiyonu oluşturarak türlü maceralara atılacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Snow Queen: Frozen Fun Run

    Tempolu bir şekilde koşarak 40 farklı seviyeyi tamamlamaya çalışacağız.
  • Beauty Idol: Fashion Queen

    Birbirinden güzel mankenler tasarlayarak güzellik yarışmalarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Sugar Smash: Book of Life

    Şeker patlatacağız.