Quora

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
454 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

Quora uygulaması ile Android cihazlarınızı kullanarak profesyonellere soru sorabilir, cevap alabilirsiniz.

Quora uygulaması, aklındaki sorulara profesyonel cevaplar bulmak isteyen kullanıcıların Android cihazlarında kullanabilecekleri bir soru cevap uygulaması olarak kullanılıyor ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Uzun süredir bir web servisi olarak hizmet veren Quora'nın mobilde kullanımından da keyif alacağınıza inanıyorum.

Uygulama içerisinde çeşitli mesleklerden profesyoneller sorularınıza cevap vermek için bekliyorlar ve böylece cevapların doğruluğundan biraz daha emin olabiliyorsunuz. Lakin sadece kaliteli soruların sorulduğundan emin olunabilmesi için diğer kullanıcılar sizin sorunuzu oyluyorlar ve kalitesiz sorular bu şekilde bir otokontrol mekanizması ile alt sıralara itiliyorlar.

Uygulamanın sadece İngilizce olarak hizmet vermesi bazı kullanıcıları rahatsız edebilir ancak önümüzdeki senelerde diğer dillere açılması da bekleniyor. Bunun yanında gerçek adınız ve soyadınızla üye olmanızın gerekmesi de bir diğer dikkat çekici yanı diyebilirim. Böylelikle spam mesajlar ya da suistimallerin de önüne geçilmeye çalışılıyor.

Quora'nın iOS versiyonunun aksine Android versiyonu daha güzel ve gelişmiş bir arayüz sunuyor. Dolayısıyla sorular ve cevaplar arasında dolaşarak işlemleri tamamlamak çok kolay bir hale geliyor. Şimdiye dek sorulmuş sorular ve verilen cevapların çok sayıda olması ise hali hazırda geniş bir veritabanının oluşmasını sağlamış.

Soru ve cevapları sosyal ağlardan dostlarınızla paylaşabilmeniz için hazırlanmış olan gerekli seçenekler de işinize yarayacaktır. Soru cevap uygulamaları arasından içerik kalitesiyle öne çıktığı için denemek isteyebileceğinize inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Quora

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
4.7 MB DOSYA BOYUTU

Quora uygulamasıyla iPhone ve iPad cihazlarınızdan sorduğunuz sorulara profesyonellerden cevap alabilirsiniz.

Quora uzun yıllardır internet üzerinde faaliyet göstermeye devam eden bir soru cevap servisi olarak varlığını devam ettiriyor ve servisin sahip olduğu mobil uygulama ile her zaman sorularınıza ve cevaplarınıza erişmeniz de mümkün hale geliyor. iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyebileceğiniz uygulama ücretsiz olarak sunuluyor ve böylece kullanıcıların hiç bir sorununun cevapsız kalmamasını sağlıyor.

Her ne kadar uygulamanın dili ve genellikle soru cevapların dilinin de İngilizce olması nedeniyle bazı kullanıcılar sorun yaşayabilseler de, İngilizce bilenler oldukça geniş bir bilgi arşiviyle karşı karşıya geliyorlar.

Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan Quora'da hem varolan sorulara bilginiz dahilinde cevaplar verebiliyor, hem de kendi aklınızdaki soruları cevaplanmaları için bırakabiliyorsunuz. Uygulamanın kullanıcıları arasında eksperler, profesörler, bilginler ve çeşitli dallarda uzmanlar da yer aldıkları için aldığınız cevapların içerisinden sizi tatmin edecek seçenekler de ortaya çıkacaklardır.

Tabii ki uygulamada sorulan sorular illa ki profesyonel bir alan üzerine olmak zorunda da değil. Aklınıza takılan herhangi bir soruyu da onu cevaplayabilecek kişilere sorabiliyorsunuz ancak bu noktada diğer kullanıcıların sorunuzu oylayacaklarını ve çok gereksiz olan soruların ortadan kalkmasına neden olacağını da unutmamalısınız.

Uygulamanın arayüzü biraz eski bir tarza sahip ancak içeriği bilgilere göre pek de karmaşık sayılmaz. Eğer sorularınıza yanıt almak için profesyonellerden destek almak istiyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemeniz gerekenlerden birisi.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.