Ravenhill: Hidden Mystery

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Kendinizi eşsiz bir maceranın içinde bulacağınız Ravenhill: Hidden Mystery, Android ve İOS sürüme sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli görüntü efektleri ve etkileyici grafik tasarımı ile sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyunda, heyecan verici maceralar sizleri bekliyor. Oyunda asıl amaç bir anda hayalet kasabaya dönüşen gizemli yerlerin sırlarını çözmektir.  Kasaba sakinlerinin nerede olduğunu ve bu olayın arkasında kimlerin olduğunu bulmalısınız. Esrarengiz olayları çözerek zorlu görevleri yerine getirmelisiniz.

Oyun içerisinde birbirinden gizemli onlarca farklı kasaba ve bölüm yer almaktadır. Büyüleyici animasyonlar ve canlı sahnelerin yanı sıra, birbirinden farklı birçok avatar modeli bulunmaktadır.  Ayrıca 43 farklı koleksiyon nesnesi ve onlarca farklı oyun moduna ulaşabilirsiniz. Dilerseniz çoklu mod seçeneği ile arkadaşlarınızla birlikte omuz omuza oynayabilirsiniz. 

İlginç nesneler bularak yeni konumların kilidini açabileceğiniz ve eşsiz bir koleksiyon yapabileceğiniz Ravenhill: Hidden Mystery, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekmektedir. Sizlerde macera tutkunuysanız bu oyun ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Ravenhill: Hidden Mystery

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
303 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli kasabalarda sırlarla dolu sıra dışı bir oyudur.

Yeni maceralara atılarak keyifli dakikalar geçirebileceğiniz Ravenhill: Hidden Mystery, mobil oyunlar arasında macera kategorisinde yer alan kaliteli bir oyundur.

Olağanüstü animasyonları ve etkileyici görüntü grafikleri sayesinde daha da keyifli bir hal alan bu oyun ile heyecan dolu dakikalar sizleri bekliyor. Onlarca farklı bölüm ve gizemli kasabaların yanı sıra, birçok farklı oyun modu yer almaktadır. 43 adet koleksiyon yapabileceğiniz nesne bulunmaktadır. Ayrıca oyun içerisinde çeşitli avatar modelleri ve çoklu oyun seçeneği de yer almaktadır.

Oyunda asıl amaç aniden hayalet haline dönmüş kasaba ve şehirlerdeki insanların nereye kaybolduklarını ve bu işin arkasında kimlerin olduğunu bulmak. Esrarengiz bir şekilde gerçekleşen olayları çözmek için çeşitli nesnelere ulaşmalı ve yeni konumların kilidini açmalısınız. Bu sayede gizemli kasabalarda sırlarla dolu ilginç bölümlere ulaşabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemini destekleyen tüm cihazlarda rahatlıkla oynayabileceğiniz Ravenhill: Hidden Mystery, macera kategorisinde yer alan enfes bir oyundur. Ücretsiz olarak sunulan ve macera tutkunları tarafından keyifle oynanan bu oyun ile sizde yeni maceralara yelken açabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mystery Manor: hidden objects

    Dedektif rolüne bürüneceğiz.
  • Mystery Trackers: Paxton Creek Avenger

    Gizemleri ortaya çıkarmaya çalışacağız.
  • Ghost Town Adventures: Mystery Riddles Game

    Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.
  • Mystery of the Ancients Deadly Cold

    Sırlarla dolu mekanlarda kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Stormhill Mystery: Family Shadows

    Gizemli mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için araştırmalar yapabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hidden Object-Mystery Trackers: Queen of Hearts

    Esrarengiz olayları inceleyerek kasabayı büyük bir beladan kurtarabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • NCIS: Hidden Crimes

    Olayları çözmeye çalışacağız.
  • Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

    Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.