Rengy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Rengy, reflekslere dayalı eğlenceli bir beceri oyunu.

Rengy, minimal mobil oyun anlayışına yeni bir boyut getiren, eğlenceli bir beceri oyunu. Başarılı olabilmek için dikkatli gözlere ve hızlı çalışan reflekslere sahip olmamız gereken bu oyunu Android tablet ve akıllı telefonlarımıza tamamen ücretsiz olarak indrebiliyoruz.

Oyundaki temel amacımız ekranın merkezinde konumlandırılmış olan dairenin içerisinde hareket eden çubuk kendi rengini göstediği zaman ekrana dokunmak. Kulağa basit gibi gelse de ilerledikçe artan zorluk seviyesi ve değişen tasarımlar oyunu yeterince zorlaştırmayı başarıyor. Bu zorluk seviyesi tadında bir ayara sahip. Ne çok kolay ne de sıkıcı hale gelecek kadar zor oluyor.

Öğrenmesi son derece kolay olan bu oyun hem küçüklerin hem de yetişkin oyunseverlerin beğenisini kazanacaktır. 54 bölümden oluşan Rengy, uzun soluklu bir deneyim vaat ediyor.

Yerli geliştiricilerimize destek olmak için, keyifli bir oyun deneyimi yaşamak için bu oyuna mutlaka göz atın.

Emircan Erdoğan

Rengy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Rengy oyunu ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan eğlenceli bir renk eşleştirme deneyimine erişebilirsiniz.

Rengy, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarında keyifli vakit geçirmek için deneyebilecekleri beceri oyunları arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Yerli bir üretici tarafından hazırlanan oyun, son dönemlerde popüler olan renk eşleştirme ve daire oyunlarının bir birleşimi olarak tasarlanmış ve böylece hem özgün hem de oldukça bilinen bir konsepti tek oyunda ortaya koyabiliyor.

Oyundaki temel amacımız, bize verilen renkli dairedeki renklere uygun bir şekilde ortadaki çubuğun hareketlerini takip etmek ve renk eşleşmesi meydana geldiğinde ekrana dokunmak. Böylelikle bölümler boyunca çubuğumuz ve dairemiz üzerindeki renkleri eşleyerek devam ediyor, en yüksek skoru en kısa sürede elde etmeye çalışıyoruz.

Tam olarak 2880 adet bölüme sahip olan uygulama, her bölümde biraz daha zorlaşıyor ve bölümleri geçtikçe size verilen yıldızlar sayesinde ne kadar iyi oynadığınızı görebiliyorsunuz. Göze oldukça hoş gelen bir grafik tasarıma ve güzel ses efektlerine sahip olan uygulama, bölümü geçemezseniz ya da skorunuzu arttırmak isterseniz kullanabileceğiniz yeniden oynama opsiyonlarını da içerisinde barındırıyor.

Her ne kadar içerisinde reklamlar yer alsa da, uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak bu reklamları ortadan kaldırabiliyorsunuz. Tabii ki oyunun çalışması esnasında internet bağlantısının gerekli olmadığını da belirtmek gerekiyor. Eğer beceri ve renk eşleştirme oyunlarından hoşlanıyorsanız denemeden geçmemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!