Rento

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca ticarethane ve evin yer aldığı geniş bir platformda zar atarak servetinizi artırmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Onlarca farklı dükkan ve evin yer aldığı karışık bir platformda zar atarak ilerleyeceğiniz ve alandaki tüm gayrimenkulleri satın almak için mücadele edeceğiniz Rento, mobil platformda masa oyunları kategorisinde kendisine yer bulan eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve sürükleyici bölümleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, çift zar atarak gelen sayı kadar hamle yapmak ve dükkanların ve evlerin üzerlerinden geçerek sayının denk geldiği bölgeye piyonunuzu koymaktır. Platformdaki dükkanları, altın sandıklarını, evleri ve diğer menkulleri satın alabilmek için doğru sayıyı getirmek için zarları atmalı ve gelen sayı kadar ileri hamle yapmalısınız.

Mevcut paranızı kullanarak geldiğiniz dükkanları satın alabilir ve diğer oyuncuların sizin dükkanınıza uğradıkları anda kira alabilirsiniz. Eğer iflas bölümlerine denk gelirseniz ceza miktarını kasaya ödemeli ya da dükkanlarınızı satışa çıkartarak iflastan kurtulmalısınız.

Android, İOS ve Windows işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Rento, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Rento

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
497.4 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca ticarethane ve evin yer aldığı geniş bir platformda zar atarak servetinizi artırmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android, Windows ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve 10 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Rento, çeşitli ticaret alanları ve gayrimenkullerin yer aldığı geniş bir platformda zar aracılığı ile ilerleyerek servetinizi artırmak için mücadele edeceğiniz ve eğlenceye doyacağınız eşsiz bir oyundur.

Sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız bu oyunda yapmanız gereken, dükkan ve evleri satın almak için zar atarak oyun tahtasında ilerlemek ve gelen sayı kadar hamle yaparak piyonunuzu hedef kutucuğa bırakmaktır.

Gelen kutuda dükkan, ev, iflas, altın sandığı ve daha onlarca farklı ürünle karşılaşabilirsiniz. Mevcut paranızı kullanarak dükkanları ve evleri satın alarak servetinizi katlayabilir ve diğer oyunculardan kira alabilirsiniz. Eğer iflas kutusuna gelirseniz sizden istenilen ceza ücretini kasaya aktarmalı ya da gayrimenkullerinizi satışa çıkartmalısınız.

Mobil platformda masa oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren Rento, online olarak arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli anlar geçireceğiniz ve ticarete atılarak büyük bir servet elde edeceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Rento

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
896.11 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca ticarethane ve evin yer aldığı geniş bir platformda zar atarak servetinizi artırmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Zar atarak geniş bir oyun platformunda ilerleyerek çeşitli ticarethaneleri ve gayrimenkulleri satın alabileceğiniz Rento, masa oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Android, İOS ve Windows işletim sistemlerini içeren tüm mobil cihazlardan sorun yaşamadan oynayabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, çift zar atarak gelen sayı kadar platformda ilerlemek ve menkulleri satın almak için para biriktirmektir. Dükkan ve evleri satın alarak düğer oyunculardan kira alabilir ve servetinizi artırarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Elinizdeki parayı katlamak için daha fazla dükkan ve ev satın alabilir ve kira ücretlerini artırarak daha fazla para kazanabilirsiniz. Oyunu online olarak oynayabilir ve arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca çevrimiçi sohbet özelliği ile diğer oyuncularla konuşabilir ve oyunu daha da keyifli hale getirebilirsiniz.

Milyonlarca oyun tutkununun keyifle oynadığı edilen ve gün geçtikçe daha fazla oyuncu tarafından tercih edilen Rento, sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Numberzilla

    Birbirinden farklı masa oyunları oynayacağız.
  • Parchisi STAR Online

    Gerçek zamanlı olarak masa oyunları oynayacağız.
  • Triple Fantasy

    Canavarlar ile savaşacağız.
  • Ironbound

    Stratejik savaşlar yapacağız.
  • Mahjong City Tours

    Bilmeceler çözeceğiz.
  • Dune Warrior

    Karakterimizi yönlendireceğiz.
  • Bingo Party

    Mobil platformda tombala oynayacağız.
  • Mancala

    Eski dönemlerden bu güne kadar popülerliğini koruyan eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.