Restoran Cenneti

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Restoranlar yönetmeye çalışacağız.

Happy Labs imzası ile geliştirilen ve ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda yayınlanan Restoran Cenneti bir simülasyon oyunudur.

Oyun içerisinde restoranlar inşa edecek, müşterilerimizi memnun bırakmaya çalışacağız. Çeşitli yemekler hazırlayacağımız oyunda bizleri oldukça eğlenceli anlar bekliyor olacak. Rengarenk yapısı ile her kesimden oyuncuyu hitap edecek olan yapımda oyuncular kendi restoranlarını kuracak ve işletme fırsatı elde edecekler. Aksiyon ve gerilimden uzak olan oyunda deniz ürünleri, tatlılar, aperatifler, salatalar ve daha pek çok yiyecek yapacağız.

Oyun içerisindeki amacımız restoranlar zinciri kurabilmek olacak. Memnun kalan müşterilerimiz yine restoranımıza gelecek ve bize para kazandıracaklar. Bu paralar ile restoranlarımızın sayısını ve tasarımlarını değiştirebilecekler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Restoran Cenneti

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
47.6 MB DOSYA BOYUTU

Restoranlar yönetmeye çalışacağız.

Mobil platformda kendi restoran zincirinizi kurmaya hazır olun!

İki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Restoran Cenneti bir mobil simülasyon oyunudur.

Mobil platformda oyunculara ücretsiz olarak sunulan yapımda restoranlar inşa edecek ve yönetebileceğiz. Birbirinden farklı yiyecekler yaparak müşterilerimize sunacağımız oyunda bizleri oldukça zengin bir içerik bekliyor olacak. Oyuncular restoranlar zinciri kurabilmek için müşterilerini memnun etmek zorunda olacaklar.

Güleryüzlü hizmet ve doğru siparişler ile müşterilerimizin yüzünü güldürmeye çalışacağımız oyunda birbirinden farklı görevleri de yerlerine getirmeye çalışacağız. Tamamen ücretsiz bir oynanış atmosferine sahip olacak olan oyunda amacımız en iyi restoranlar zincirini kurabilmek olacak.

Google Play’de 4.6 gibi bir derece ile değerlendirilen yapım, 1 milyondan fazla oyuncu tarafından iki farklı mobil platformda oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cafeland APK

    Cafeland APK Android oyunda kendi restoranınızı işletiyorsunuz. Restoran oyunu ücretsiz oynanabiliyor.
  • Idle Food Restaurant

    Restoran işleteceğiz.
  • Indian Cooking Star

    Mobil platformda restoran işleteceğiz.
  • Cooking Diary

    Restoran işleteceğiz.
  • Idle Food Court Tycoon

    En zengin restoran sahibi olmaya çalışacağız.
  • Downy Inn

    Sevimli panda karakteri ile restoran yöneticiliği yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Drive In

    Farklı lezzetler sunarak müşterilerinizi memnun edebileceğiniz ve dev bir restoran zinciri kurabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Manor Cafe

    Mobil platformda restoran işleteceğiz.