RETRY

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
489 TOPLAM İNDİRME

Flappy Bird katili olarak da anılan RETRY, sonunda Android için de piyasaya sürüldü. Rovio Games uzun zamandır ilk kez orjinal bir oyun tasarlıyor.

Rovio Games yapmı bir beceri oyunu olan RETRY, Flappy Bird furyasını öldürebilecek şekilde dizayn edilmiş bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Pırpır olarak da adlandırılan pervaneli bir uçağı kontrole ettiğiniz oyunda amacınız yatay düzlemde istikrarlı bir yolculuk yapmak. Ekranı bastıkça yükseldiğiniz oyunda ekranı bırakırsanız düşüş başlıyor. Sürekli aynı şekilde yükselmek yerine öndeki pervanen fizik kanunundan faydalanan oyun sürekli basılı tutmalarınızda etrafta tur atmanızı sağlıyor. Böylece rotanın dikey yükseldiği alanlarda manevra yapabiliyorsunuz.

80'li yılları yansıtmaya çalışan görseller daha çok Game Boy Advance kalitesinde renkler ve dinamikler sunuyor. Retro görsellere önem veren Rovio Games, RETRY isimli bu oyunlarını yaparken müzikleri de ihmal etmemiş. 8-bit döneminin seslerini iyi bir oyun içi müzikle birleştiren ekip, siz daha fazlasını talep ettiğiniz müddetçe Flappy Bird oyununu öldürecek her türlü silaha sahip. Bunun haricinde çerez bir oyun olmaktan öteye geçmese de elindeki malzemeyi iyi kullanan Rovio, Angry Birds karakterlerini kullanmadığı için ekstra bir puanı da hakkediyor.

Alper Çetiner

RETRY

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME

Retry isimli bu oyun Flappy Bird tarzı yapısıyla dikkat çekiyor ve tamamen ücretsiz olarak indirilebilir.

Retry, adından da anlaşılacağı gibi bol bol 'retry' tuşuna basacağınız bir beceri oyunudur. Angry Birds ile yıldırı parlayan Rovio tarafından üretilen oyun Flappe Bird'e olan benzerliği ile dikkat çekse de tamamen farklı bir tema üzerine kurulu.

Oyunda pikselleştirilmiş grafiklere ve bu grafiklere uyumlu ses efektlerine yer verilmiş. Pervaneli bir uçağı kontrol ettiğimiz oyunda karşımıza çıkan engellerden kaçarak ilerlemeye çalışıyoruz. Zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda elde ettiğiniz puanları sosyal medya kanalları üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Tahmin ettiğiniz gibi kontroller oldukça basit. Ekrana tıklayarak uçağımızı kontrol ediyoruz. Fakat asıl önemli nokta ne zaman tıklayacağımız. Zamanlama faktörü oyunda çok önemli bir yere sahip ve başarınız buna bağlı.

Eğer Flappy Bird tarzı oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız, Retry'yi mutlaka denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hovercraft - Build Fly Retry

    Hovercraft - Build Fly Retry, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.