Richy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
677 TOPLAM İNDİRME

Richy, sadece zengin erkekler ile güzel kadınların üye olduğu popüler arkadaşlık (dating) uygulaması.

Richy, lüks yaşam tarzını seven erkek ve kadınları bir araya getiren arkadaşlık (dating) uygulaması. Sadece güzel kadınların ve zengin erkeklerin kullanabildiği tek arkadaş bulma uygulaması Android platformunda oldukça popüler.

450 bin kullanıcıya ulaşan, Türkiye’de de 60 bin aktif kullanıcısı olan zenginleri buluşturan arkadaşlık uygulaması Richy, fiyat politikasının yanı sıra (erkekler için aylık 59 dolar, kadınlar için ücretsiz) arka planda çalışan puanlama sistem, otomatik filtreleme ve hesap onaylama algoritmasıyla farklı olduğunu gösteriyor.

Dünya genelinde popüler olan arkadaşlık uygulaması Richy’de erkeklerin yüzde 90’ı 30 yaş ve üzeri iken, kadın üyelerin yüzde 80’i 20 – 30 yaş aralığında. Türkiye haricinde Rusya, Ukrayna, eski Sovyet ülkeleri gibi güzel kadınların yaşamını sürdürdüğü coğrafyalardan kadınlarla yüz yüze veya yazılı olarak mesajlaşma seçenekleri sunuluyor.

Erkan Calp

Richy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME

Richy, dünya genelinde zengin erkeklerle güzel kadınları bir araya getiren popüler arkadaşlık uygulaması.

Richy, güzel kadınlar ile zengin erkekleri bir araya getiren iOS platformunda oldukça popüler arkadaşlık uygulaması. Sadece yabancılarda değil Türkiye’de de oldukça fazla sayıda kullanıcısı bulunan arkadaş bulma uygulamasını benzerlerinden ayıran birçok özelliği bulunuyor.

Erkeklerin aylık 59 dolar ödeyerek, kadınların ücretsiz olarak kullanabilmesi dışında hesap onaylama sistemiyle herkesi üye olarak kabul etmeyen, puanlama ve filtreleme seçenekleriyle farkını gösteren Richy, kişilerin yazılı mesajlaşmalarına veya videolu görüşmelerine izin veriyor.

Türkiye, Rusya, Ukrayna, Balkanlar gibi güzel kadınların yaşadığı ülkelerden kişilerle tanışma fırsatınızın olduğu dating uygulamasında erkeklerin neredeyse hepsi 30 yaş ve üzeri iken, kadınların büyük bir oranı 20 – 30 yaş aralığında. Platforma üye herkesin hesabının onay sürecinden geçtiğini, sadece zengin erkeklerin kabul edildiğini tekrar hatırlatalım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.