Riff Maestro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Riff Maestro elektro gitar öğrennmenizde yardımcı olacak bir uygulama

Riff Maestro eğer elektro gitar öğrenmek istiyorsanız ve elektro gitar dersi almadan kendi kendinizin öğretmeni olmak istiyorsanız oldukça işinize yarayabilecek bir mobil uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Riff Maestro temel olarak mobil cihazınızda kayıtlı olan şarkılarda yer alan riffler ve özel bölümler içindeki notaları kolay bir şekilde anlamanıza yardımcı oluyor. Riff Maestro bir şarkıyı gerçek zamanlı olarak analiz edebiliyor ve şarkı oynatılmaya devam ederken size çalınan akorları gösterebiliyor.

Riff Maestro'da şarkıları yavaşlatarak oynatabiliyorsunuz. Bu yavaşlatma işleminin seste deformasyona yol açmaması büyük bir artı puan. Riff Maestro'nun güzel bir özelliği de şarkıları transpoze edebilmesi.

Riff Maestro'da şarkılar bir ses dalgası şeklinde gösteriliyor.

Can Erdil Şentürk

Riff Maestro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
17.7 MB DOSYA BOYUTU

Riff Maestro gitar öğrenmenizi kolaylaştıran bir uygulamadır

Riff Maestro eğer elektro gitar çalma yeteneğinizi ilerletmek istiyorsanız oldukça işinize yarayacak bir elektro gitar dersi uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Riff Maestro size istediğiniz şarkıyı öğrenebilme imkanı veriyor. Uygulama temel olarak müzik kütüphanenizde yer alan şarkılar üzerinde çalışma imkanı veriliyor. Bu şarkılarda yer alan riffleri çıkarmak için o şarkıyı yavaşlatarak dinlemeniz gerkeiyor. Fakat bu işi yaparken birçok yazılım sesi değiştirmekte. Riff Maestro seste deformasyon olmadan şarkıları yavaşlatabilmekte. Bu sayede anlaşılır bir şekilde notaları çıkarabiliyorsunuz.

Riff Maestro'da yüklediğiniz parçalar ses dalgası şeklinde gösteriliyor. Şarkılar analiz edildikten sonra şarkıdaki akorlar gerçek zamanlı olarak görüntülenebiliyor. Uygulama metronom desteğine de sahip. Bu sayede şarkıyı çalışırken zamanlamanızı da geliştirebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Riff

    Riff resmi bir Facebook video uygulamasıdır
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Maestro: Dark Talent

    Gizemli mekanlarda gezebileceğiniz ve kayıp nesnelerin izini sürebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Maestro: Music from the Void

    Gizemli mekanlarda dalaşarak çeşitli ipuçları toplayıp kayıp objeleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.