Ring Thing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Hızla dönen renkli halkalara top atarak hedefi vurmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve ücretsiz olarak faydalanacağınız Ring Thing, elinizdeki topla aynı renge sahip dönen halkaları vurmak için mücadele edeceğiniz ve stres gidereceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Rengarenk grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, sevimli karakterinizin elinde bulunan topları karşınızdaki halkalara fırlatarak puan toplamak ve farklı bölümlerin kilidini açmaktır. Halkalarda hangi renk belirtilmişse o rengi vurmalı ve halkaları parçalayarak parkurları tamamlamalısınız. Topu halkalardaki beyaz bölgelere atarsanız oyun sonlanır ve tekrardan başlamak zorunda kalırsınız. Bu nedenle uzun soluklu bir yarış çıkartmalı ve yüksek puan toplayarak en iyi dereceye ulaşmalısınız.

Oyunda mavi, kırmızı, yeşil, mor ve daha onlarca farklı renkten oluşan yüzlerce halka yer almaktadır. Ayrıca yine çeşitli renklerde tasarlanmış birçok sevimli karakter bulunmaktadır.

Binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve sürükleyici özelliği sayesinde her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çeken Ring Thing, bağımlısı olacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Ring Thing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
120.7 MB DOSYA BOYUTU

Hızla dönen renkli halkalara top atarak hedefi vurmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Rengarenk halkalardan oluşan zorlu parkurlarda yarışarak maksimum miktarda halka parçalamak için mücadele edeceğiniz Ring Thing, ücretsiz olarak sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden kaliteli bir oyundur.

Canlı renklerle tasarlanmış kaliteli grafikleri ve eğlenceli müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, üst üste sıralanmış aynı renge sahip onlarca halkayı devirmek için art arda top fırlatmak ve maksimum puana ulaşarak rekor kırmaktır. Halkada belirtilen rengin bazı bölümlerinde beyaz noktalar bulunmaktadır. Bu beyazlıklara topu değdirmemeli ve gittikçe hız kazanan halkaları parçalayarak yeni bölümlerin kilidini açmalısınız.

Oyun içerisinde yeşil, mavi, kırmızı, pembe, sarı ve daha onlarca renge sahip birbirinden sevimli karakterler bulunmaktadır. Ayrıca yine canlı renklerle tasarlanmış sayısız parkur yer almaktadır. Dilediğiniz renkteki karakteri seçerek halkaları topa tutabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde farklı platformlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Ring Thing, stres giderici özelliği ile ön plana çıkan keyif verici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Skylanders Ring of Heroes

    Kaliteli içerikler bizleri bekliyor olacak.
  • War of Dragon Ring

    Dünyanın dört bir yanından savaşçılara karşı mücadele edeceğiz.
  • Battle of Dragon Ring

    Kendi stratejilerinizi geliştirerek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Minion Shooter

    Meyveleri vurmaya çalışacağız.