Robocide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Robocide, robotlardan oluşan orduunuzla savaştığınız gerçek zamanlı strateji oyunu.

Robocide, adından da tahmin edeceğiniz robotların hakim olduğu dünyada geçen strateji oyunu. Tam olarak mikro gerçek zamanlı strateji oyunu olarak geçen Robocide’da sadece robotlardan kurduğumuz ordumuzla arenada nefes kesici savaşlara katılıyoruz. 500’den fazla robotu yönetme fırsatı sunan oyun ücretsiz ve satın alım yapmadan ilerlemek mümkün.

Robotların ön plana çıkarıldığı çok oyun var ancak mikro-rts türünde çok seçenek yok. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip online oynayabileceğimiz robotlu stratej ioyununda hem kendi üssümüzü savunmamız, hem de düşmanlarımızın üssünü tozla duman yapmamız gerekiyor. Bu tarz oyunların olmazsa olmazı güçlüyü göze kestirip onunla güçlerimizi birleştirip düşmanı daha rahat yenme de mevcut.

Gelecekte geçen mobil oyunlara hayranlık duyanlara önerebileceğim oyunlardan Robocide’da internet bağlantısının olmadığı yerlerde de heyecan bitmiyor. Gezegenleri keşfettiğimiz tek oyunculu mod da sürükleyici.

Erkan Calp

Robocide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Robocide, robotlardan oluşan ordunuzu kurup savaştığınız gerçek zamanlı strateji oyunu.

Robocide, gelecekte geçen mobil oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız hoşunuza gideceğini düşündüğüm bir yapım. Sadece robotlardan oluşan ordunuzu kurup gerçek zamanlı olarak arenada savaştığınız oyunda 500’den fazla robotu yönetme şansına sahipsiniz.

iOS platformunda ilk mikro-rts Türkçe adıyla gerçek zamanlı strateji oyunu olarak karşımıza çıkan Robocide’da robot ordunuzu topluyor ve hiç tanımadığımız kişilerle mücadele ediyorsunuz. Savaşın yanı sıra savunma gücününüzü de düşünmeniz gerekiyor. Kendi üssünüzü savunurken gözünüze kestirdiğiniz güçlü oyuncularla ittifak kurup gücünüze güç katma şansınız da var. Online modun yanı sıra tek oyunculu modun da sürükleyici olduğunu söylemem gerek. Tekli modda oynamayı seçerseniz farklı gezegenlerde savaşıyorsunuz.

Oyunun güzel bir yanı da Apple Watch desteği sunması. Apple Watch’unuzdan savaşları gerçek zamanlı olarak takip edebilmenin yanı sıra diğer oyuncular arasındaki yerinizi diğer deyişle sıralamanızı ve sezonun ne zaman biteceğini başka bir deyişle son savaşın ne zaman yapılacağını görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • P.A.T.H. - Path of Heroes

    Tahmin ve strateji gücünüzü açığa çıkartın.