Rocket Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
377 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.

Mobil platformu kasıp kavuran Rocket Royale ücretsiz bir aksiyon oyunu olarak oynanıyor.

Kaliteli içerikleri ile oyunculara enfes bir deneyim yaşatan mobil aksiyon oyunu ücretsiz fiyat etiketi ile de yüzleri güldürüyor. Çarpıcı grafiklerin yanı sıra oldukça hoş görünen görsel efektler adeta can alıcı içeriklere sahip olarak karşımıza çıktı.

Sürükleyici yapısı ile oyunculara fantastik bir rekabet deneyimi sunan mobil yapım farklı modları da bünyesinde bulunduruyor. 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan oyun da farklı silah modelleri ile karşılaşacak ve hayatta kalmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Farklı karakter modelleri ile oyuncular kendilerine özgü tiplere bürünebilecek ve oyunun tadını çıkarabilecekler.

Rengarenk dünyası ile şiddetten çok eğlence sunan oyun da Fortnite benzeri bir yapı yer alıyor. Oyuncular eğlenceli ve rekabet dolu bir atmosferde birbirlerini etkisiz hale getirmeye çalışıyorlar. OneTonGames imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Rocket Royale 4.1 gibi bir inceleme puanını da elinde bulunduruyor. Oyun da zengin bir dünya yer alıyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Rocket Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
332.3 MB DOSYA BOYUTU

Renkli savaşlara katılacağız.

OneTonGames imzası ile geliştirilen ve mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan Rocket Royale bir aksiyon oyunudur.

Fortnite’a benzer yapısı ile alanında yükselişe geçen Rocket Royale oyuncuları ortak bir dünyada buluşturuyor ve eğlence dolu anlar yaşatıyor. Online olarak oynanabiken yapım da arkadaşlarınızı davet edebilir ve bu mücadeleye onları da dahil edebilirsiniz. Oldukça zengin bir içeriğe ve renkli bir oynanış atmosferine sahip olan oyunda rekabet ve eğlence iç içe karşımıza çıkacak.

Hayatta kalma mücadelesi vereceğimiz mobil aksiyon oyununda 1 milyondan fazla gerçek oyuncu bizi bekliyor olacak. Dünyanın dört bir tarafından yetenekli oyuncuları da bünyesinde bulunduran yapım oyunculara farklı karakter tiplemeleri de sunuyor. Mobil platformda oldukça başarılı bir süreç geçiren Rocket Royale ücretsiz olması nedeniyle de oyuncuların yüzünü güldürüyor.

Oyun içerisinde 20’den fazla farklı silah, hoş görsel efektler ve daha fazla geliştirilebilir içerikler oyunculara sunuluyor. Oyuncular takım arkadaşları ile beraber hareket ederek daha eğlenceli anlar geçirebilirler. Zengin içeriği ile sonu gelmeyen bir aksiyon dünyasına adım atacak ve hayatta kalmak için mücadele edeceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PvPets: Tank Battle Royale

    Aksiyon dolu tank savaşlarına katılarak düşmanlarınızı yenmek için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Silo’s Airsoft Royale

    Zorlu engellerden geçip düşmanlarınızı tek tek öldürerek hedefe ulaşabileceğiniz aksiyon sahneleri içeren kaliteli bir oyundur.
  • Mobg.io Survive Battle Royale

    Hayatta kalan son oyuncu olmaya çalışacağız.
  • Silo's Airsoft Royale

    Nefes kesen savaşlara katılarak aksiyona doyacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • StrikeFortressBox: Battle Royale

    Gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular ile çatışacağız.
  • Rocket Dodge

    Uzayın derinliklerinde roketlerden kaçacağız.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • Rocket Star

    Kendi fabrikanızda çalışarak eşsiz uzay araçları yapacağınız eğlenceli bir oyundur.