Roomvine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME

Roomvine, çevrenizdeki tanımadığınız kişiler ile anonim olarak mesajlaşıp tanışma fırsatı bulabileceğiniz bir Android mesajlaşma uygulaması.

Roomvine, katıldığınız etkinlikler ya da bulunduğunuz ortamda tanımadığınız ama hoşlandığınız ve sohbet etmek istediğiniz kişiler ile mesajlaşma imkanı sunan ve bunu yaparken kim olduğunuzu göstermeyen oldukça güzel bir mesajlaşma ve sohbet uygulaması.

Ücretsiz olarak Android mobil cihazlarınıza kurabileceğiniz uygulama sayesinde katıldığınız bir konserde, partide ya da topantıda beğendiğiniz ve hoşunuza giden bir kişiye uygulama üzerinden anonim olarak mesaj göndererek iletişim kurabiliyor ve karşı tarafında yanıt vermesi halinde arkadaşlık yapabiliyorsunuz.

Sohbet ve mesajlaşma uygulamalarına yeni bir nefes kazandıran uygulamalardan bir tanesi olmayı başaran Roomvine'ın Android sürümü dışında iOS sürümü de bulunuyor. Hemen indirip deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

Roomvine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Roomvine, yakın çevrenizdeki tanımadığınız kişiler ile sohbet edebilme imkanı sunan ücretsiz bir iOS sohbet uygulaması.

Roomvine, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak yakın çevrenizde bulunan ve dikkatinizi çeken kişiler ile iletişime geçerek mesajlaşabilmenizi sağlayan ücretsiz bir iOS mesajlaşma uygulaması.

Bazen bir yerde karşılaştığınız biriyle tanışmak istersiniz ya işte Roomvine tam o anda devreye girerek size tanışmak istediğiniz kişi ile sohbet etme fırsatı sunuyor. Fakat uygulamanın daha çok işlevsellik kazanabilmesi için daha çok yayılması gerektiğinden arkadaşlarınızla paylaşarak daha eğlenceli bir platforma dönüştürmek kullanıcıların elinde.

Gittiğiniz bir kafede, partide, barda, konserde ya da herhangi bir etkinlikte gözünüze takılan fakat tanışmaktan çekindiğiniz kişiler ile isminizi açıklamadan yani anonim olarak mesajlaşabileceğiniz uygulama şık bir tasarıma sahip ve kullanımı da son derece rahat. Eğer bu tür bir uygulamaya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız hemen ücretsiz olarak indirip iOS mobil cihazlarınız üzerinde kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.