Royal Dice

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Zar bloklarıyla kulenizi savunmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Farklı numaralardan oluşan zar bloklarından yararlanarak stratejik bir savunma kalesi kurabileceğiniz ve düşmanlarınızı etkisiz hale getirmek için yeni taktikler geliştireceğiniz Royal Dice, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve ücretsiz olarak sunulan ilginç bir oyundur.

Basit grafikleri ve anlaşılır menü tasarımı ile zorlanmadan oynayabileceğiniz bu oyunda amaç, zarlardan yararlanarak stratejik planlar doğrultusunda ilginç bir savunma kulesi oluşturmak ve düşmanlarınızı engellemektir.

15 adet zar bloğundan oluşan savunma platformunda zarları uygun numaralara getirerek stratejik haleler yapabilir ve kulenizi savunarak seviye atlayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde farklı zar bloklarından oluşan karşılıklı iki savunma kulesi ve düşmanlarınızı vurmak için kullanabileceğinizi çeşitli saldırı mekanizmaları yer almaktadır.

Ayrıca savunmada kullanabileceğiniz onlarca farklı taktik ve plan bulunmaktadır. Mobil platformda strateji oyunları kategorisinde bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Royal Dice ile sizde nefes kesen strateji savaşları yaparak eğlenceye doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Royal Dice

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
274.9 MB DOSYA BOYUTU

Zar bloklarıyla kulenizi savunmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Royal Dice, zar bloklarından yararlanarak savunma kuleleri inşa edeceğiniz ve kulenizi düşmanlarınızdan korumak için mücadele edeceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılan bu oyunda yapmanız gereken, farklı numaralardan oluşan onlarca zar ile stratejik savunma planları oluşturarak kulenizi korumak ve düşman bloklarını vurarak seviye atlamaktır.

Kulenizi belirli bir süre boyunca düşman saldırılarına karşı koruyarak puanınızı artırabilir ve yeni savunma blokları alarak daha güçlü bir yapı oluşturabilirsiniz.

Oyunda farklı numaralara ve savunma gücüne sahip onlarca zar bloğu bulunmaktadır. Ayrıca zar bloklarını konuşlandırabileceğiniz 15’er kareden oluşan iki farklı platform yer almaktadır.

Kendi stratejik saldırı planlarınızı oluşturarak rakiplerinizi mağlup etmeli ve zarlarla kulenizi savunmalısınız. Strateji oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren Royal Dice ile sizde ilginç bir deneyim yaşayarak kulenizi savunmak için mücadele edebilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Royal Crown

    Fantastik bir hayatta kalma deneyimi yaşayacağız.
  • Royal Family

    İmparatorluğumuzu yönetmeye çalışacağız.
  • Dice Hunter

    Gerçek zamanlı olarak mücadele edeceğiz.
  • Dice Mage 2

    Büyülü bir dünyaya gireceğiz.
  • Game of Dice

    Monopoly tarzında bir oynanış bizleri bekliyor olacak.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Royal Garden Tales-Match 3 Castle Decoration

    Eşsiz tasarımlar yapabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.