Royal Family

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

İmparatorluğumuzu yönetmeye çalışacağız.

Bilge bir kral olarak hayatıma devam etmeye çalışacağımız Royal Family’de birçok sorun ile karşılaşacak ve iktidarımızı korumaya çalışacağız.

Rol oyunu olarak lansmana çıkan ve oynaması tamamen ücretsiz olan Royal Family’de bir kralın nasıl olması gerektiğini, imparatorluğu nasıl yönetmesi gerektiğini öğrenecek ve onlarca zorluk ile karşılaşacağız.

Güç ve politik entrikaların yer aldığı yapım içerisinde oyuncular imparatorluğun gelişimi için kararlar almaya çalışacaklar. Gerçek maceranın ortasına giriş yapacağımız oyun içerisinde en güçlü savaşçıları yanımıza alarak dünyayı fethetmeye çalışacağız.

Dünyanın dört bir yanından oyuncular ile de savaşma fırsatı bulacağımız yapım da oyuncular soylarını da belirleyebilecekler. Çocuklarını eğiterek soyunun ilerlemesini sağlayacak olan oyuncular yapım içerisinde sürükleyici bir deneyim yaşama fırsatı bulacaklar.

Doğukan Çağlakpınar

Royal Family

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
376.8 MB DOSYA BOYUTU

İmparatorluğumuzu yönetmeye çalışacağız.

i-Fun Games tarafından geliştirilen Royal Family oynaması ücretsiz olarak hem Android platformunda hem de iOS platformunda lansmana çıktı.

Rol oyunu olarak lansmana çıkan ve oynaması ücretsiz olarak oyuncuların karşısına çıkan Royal Family aksiyon dolu yapısı ile oyuncuları tatmin etmeye çalışacak.

Detaylı içerikleri ile oyunculara kendi imparatorluklarını kurma ve yönetme fırsatı verecek olan yapım da adaletimiz ile nam salacak, varislerimiz ile imparatorluğumuzu daha ileri noktalara taşımaya çalışacağız.

Heyecanlı bir oynanışa ev sahipliği yapacak olan oyun da birbirinden farklı güzellikler de oyuncuları bekliyor olacak. Güç, politika ve entrikaların yer aldığı yapım içerisinde gerçekçi onlarca macera da bizleri bekleyen içerikler arasında yer alacak.

100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen yapım henüz oyuncu incelemelerinde beklentileri karşılamayı başaramadı.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • The Addams Family

    Kendi korku evinizi inşa ederek macera dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Stormhill Mystery: Family Shadows

    Gizemli mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için araştırmalar yapabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Royal Crown

    Fantastik bir hayatta kalma deneyimi yaşayacağız.
  • Royal Dice

    Zar bloklarıyla kulenizi savunmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.