rr

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
783 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

rr, Android mobil cihaz sahipleri tarafından ücretsiz olarak oynanabilecek eğlenceli bir beceri oyunu.

rr, son zamanlarda oynadığınız oyunlardan sıkılıp yeni bir oyun arayışına girdiyseniz ve beceri oyunlarını da seviyorsanız ücretsiz olarak indirip denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi. Toplam 8 oyundan oluşan ve hepsi hem benzer isimlere hem de neredeyse tamamen aynı oyun yapısına sahip olan oyunlardan rr, serinin diğer oyunlarına göre en farklı olanı diyebilirim. Bunun sebebi ise oyunda ekranında tek top yerine 2 top bulunması.

Normalde serinin diğer oyunlarında oyun ekranında sadece bir top bulunuyor ve ekranın alt kısmından gelen büyük topları ya bu büyük topa bağlıyoruz yada etrafında diziyor. Fakar rr'de bu kural değişiyor ve ortaya 2 büyük top geliyor. Bununla birlikte ufak toplar ekranın altından değil, sağ ve sol kısımlarından gelmeye başlıyor.

Serideki diğer oyunlarda göre daha zorlu olan oyunda toplam 150 bölüm bulunuyor ve hepsini geçebilmek epey zamanınızı alıyor. El becerilerinizi test etme fırsatı bulacağınız oyunda beceri ve dikkat en çok ihtiyacınız olan şeyler. Sade ve renkli tasarıma sahip olan oyunun boyutu da oldukça ufak. Oyunu deneyerek beğenmeniz ve hatta bitirmeniz durumunda, geliştiricinin hazırladığı serinin diğer oyunlarına da bakmanızı tavisye ederim.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz oyunlardan bir tanesi olan rr'yi mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

rr

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME
11.5 MB DOSYA BOYUTU

rr, boş vakitlerinizi değerlendirerek keyifli vakit geçirebileceğiniz ücretsiz bir iOS beceri oyunu.

rr, 8 oyundan oluşan beceri oyunları serisinin beşinci ve en zor oyunlarından bir tanesi. Seride yer alan diğer oyunlara göre daha çok zorlanacağınız oyunda tek top yerine iki top bulunuyor ve bu top işlerinizi 2 kat zorlaştırıyor.

Ekranın altından gelen topları çizgiler yardımı ile ekranın ortasındaki topa bağlamak yada etrafına dizmek ile ilgili olan oyun serisinin, rr oyununda amacanız bu defa değişmiyor ama ufak topları ekrandaki 2 büyük topa bağlıyorsunuz. Ayrıca küçük toplar ekranın altından değil sağ ve sol tarafından geliyor.

Bu oyundaki en önemli nokta ise zamanlama. Eğer hamlelerinizi doğru zamanda yaparsanız, başarılı olup oyunda bulunan 150 bölümü geçebilirsiniz. Ufak topların birbirine yada büyük toplara değmesi yanmanızı ve dolayısıyla bölümü yeniden oynamanızı sağlıyor. Oyunu herhangi bir ücret ödemeden oynayabilmenize rağmen, zorlanarak geçemediğiniz bölümleri oyun içerisindeki mağazadan ücret ödeyerek geçebiliyorsunuz. Bunun dışında birer birer geçtikçe akilitleri açılan bölümlerin tamamını bir kerede açtırmak için de ücret ödeyebiliyorsunuz. Fakat ücret ödemeden de oyunu oynamak mümkün.

Ofiste, evde, okulda yada herhangi istediğiniz bir yer ve zamanda küçük boşlukları değerlendirerek eğlenmenizi sağlayan rr oyununu kesinlikle indirip oynamanızı öneriyorum. Özellikle beceri oyunları oynamaktan keyif alanlar ve bu tür oyunları oynarken hırs yapanların oyundan daha fazla keyif alacağını düşünüyorum. iPhone ve iPad'leriniz üzerinde fazla yer kaplamayacak küçük boyutlu bir oyun olan rr'ı hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BlazBlue RR

    Benzersiz karakterler ile rekabet dolu dövüşlere katılacağız.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.