Runventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Tek parmakla oynanabilen mobil platform oyunu

Runventure, tek dokunuş kontrol sistemiyle farklılık yaratan iki boyutlu platform oyunu. Gizemli topraklarda hazine arayan bir maceraperestin yerine geçtiğimiz oyunda ormanlar, tapınaklar, kaleler ve daha birçok ölümcül tuzak ve düşmanlarla dolu yerleri keşfediyoruz. Android platformuna ücretsiz çıkış yapan oyunu platform severlere öneriyorum.

Sadece tek parmakla tam kontrol sunan ilk mobil platform oyunu olma özelliğini taşıyan Runventure, refleksleri test eden süper eğlenceli bir yapım. Oyunda Indiana Jones kılıklı bir karakterin yerine geçiyoruz. Hazinelerle dolu sırlı mekanlarda bulunan karakterimize tehlikeli yolculuğunda eşlik ediyoruz. Mekanlar harika. Hangi canlı türüyle karşılaşacağımızı bilmediğimiz ormanlar, Tanrı ve Tanrıçaların varlığını hissettiren tapınaklar, eski kaleler ve daha nice yerde bulunmamızın amacı; bizi bir anda zengin edecek hazine sandıkları. Tabii ki böyle yerlerde bulunan sandıklar orada yaşayan şeytani varlıklarca korunuyor. Hazinelere ulaşmak da zor. Sıcacık lavlar, pirahnalarla dolu havuzları geçmekten iskeletler ve aç kurtlarla karşılaşmaya pek çok aksiyon sizi bekliyor.

Runventure Özellikleri:

  • Tek parmakla tam kontrol sunan mobil platform
  • Timberman’in yaratıcıları tarafından güzel, sanatsal grafikler
  • Kilidi açılabilir ve seviye atlayan bir sürü karakter
  • Harika aşamalar, engeller, düşmanlar

Erkan Calp

Runventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
246.1 MB DOSYA BOYUTU

Tek parmakla tam kontrol sunan mobil platform oyunu

Runventure, tek parmakla tam kontrol sunan iki boyutlu mobil platform oyunu.

iOS tarafında da ücretsiz indirilmeye açılan oyunda Indiana Jones görünümünde bir karakterin yerine geçiyorsunuz. Hazine aramak için gizemli topraklarda keşfe çıkıyorsunuz. Tabii ki ormanlar, tapınaklar, kaleler ve diğer yerlerde her türlü tehlike sizi bekliyor.

2017’nin ödül alan mobil oyunlarından Runventure’ı benzerlerinden ayıran nokta; tek dokunuşla ilginç kontrol sistemine sahip olması. Karakter kendiliğinden yürümüyor, koşmuyor ve zıplamıyor. Karakteri yönlendirmek, tuzakları aşmak için de kullanabildiğiniz bir buton yok. Ekranın altındaki barı kullanarak (sola sağa sürükleyerek) platformları aşıyorsunuz. Sıcak lavalara, piranha havuzuna düşmemek, iskelet ve aç kurtların yemeği olmamak için barı ustaca kullanmalısınız. Bu arada oyun bölümlerden oluşmakta. Çıkış noktasına ulaştığınızda karakteriniz seviye atlıyor ve hazinelerin kilidini açıyorsunuz. Maceraya hazır mısınız?

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Just Jump

    Küpler üzerinde kalmaya çalışın.
  • Snow Kids

    Kar toplarını fırlatarak düşmanlarınızı etkisiz hale getirin.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Mad Dex APK

    Mad Dex APK Android platform oyununda rakiplerimizi alt etmeye ve tehlikeli tuzakları aşarak bölümleri bitirmeye çalışıyoruz.
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • The VideoKid

    Retro kaykay oyunu mobilde!