Sarahah

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
23,156 TOPLAM İNDİRME

Sarahah, Android telefonunuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz anonim mesajlaşma uygulaması.

Sarahah, Arabistan’dan sonra Amerika sonrasında da Türkiye’de popüler olan anonim mesajlaşma uygulaması.

Android platformunda da ücretsiz olarak indirilmeye açılan ve herkesin üye olabildiği bir sosyal platform Sarahah. Kelime anlamı "dürüstlük" olan Sarahah, günden güne popüleritesini artırıyor.

Dünya genelinde kişilerle kimliğinizi belli etmeden, diğer deyişle anonim olarak konuşabildiğiniz bir sosyal ağ uygulaması olan Sarahah, Suudi Arabistan çıkışlı olduğu için varsayılan olarak Arapça dil desteği ile geliyor. Arapça dışında İngilizce olarak kullanabiliyorsunuz. Türkçe dil seçeneği şu an için yok uygulamanın ancak ülkemizde kullananlar mevcut. Sosyal ağlarda profillerini paylaşan kişilere  rastlamanız mümkün. O kişiye açıkça soru sormaktan çekiniyorsanız, Sarahah ile isminizi, cisminizi açığa çıkarmadan rahatça sorunuzu yöneltebilirsiniz. Tabii ki yabancı dilinizi geliştirmek veya can sıkıntınızı gidermek amaçlı da Sarahah’ı kullanabilirsiniz.

Erkan Calp

Sarahah

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5,039 TOPLAM İNDİRME

Sarahah, Arapça ve İngilizce konuşulan bölgelerde popüler, dürüstlük temelli anonim mesajlaşma uygulaması.

Sarahah, App Store’da günden güne popülaritesi yükselen anonim olarak mesajlaşma uygulaması. İnsanların birbiriyle dürüst bir şekilde mesajlaşmalarını amaçlayan sosyal ağ uygulaması, tamamen ücretsiz.

Sadece iOS platformunda indirilmeye açılan ve iPhone kullanıcısıysanız indirip deneyebileceğiniz anonim mesaj gönderme uygulaması Sarahah, adından da anlayacağınız üzere dürüstlük temelli. Gerçek isminiz, cisminiz açığa çıkmadığından düşüncelerinizi açıkça dile getirebiliyorsunuz. Bu şekilde mesajlaşmanın daha dürüst olmayı sağladığı düşünülmüş.

Çıkış noktası Suudi Arabistan olan, Arapça ve İngilizce konuşulan bölgelerde oldukça popüler bir anonim mesajlaşma uygulaması olan Sarahah, sosyal ağ olma yolunda ilerliyor. Ancak Türkçe dil desteği sunmadığından ülkemizde o kadar da ilgi görmüyor. Saf mesajlaşmayı seviyorsanız, İngilizceniz de iyiyse indirin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.