Secret Tower 500F

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güçlü yüzlerce karakter ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde farklı platformlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Secret Tower 500F, yüzlerce savaş kahramanını yöneterek rakiplerinizle nefes kesen RPG savaşlarına katılacağınız ve ganimet kazanmak için mücadele edeceğiniz benzersiz bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve etkileyici savaş sahneleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı özelliklere ve yeteneklere sahip güçlü savaş kahramanları arasından dilediğinizi seçerek rakiplerinize diz çöktürmek için mücadele etmek ve ganimet toplayarak seviye atlamaktır.

Karakterleri özelleştirerek yeni özellikler ekleyebilir ve farklı savaş malzemeleri ile donatabilirsiniz. Ganimet kazandıkça farklı savaşçılara ulaşabilir ve yeni savaş ekipmanları alarak rakiplerinize karşı daha güçlü bir donanmaya sahip olabilirsiniz.

Ok, balta, kılıç, kalkan, özel kıyafet, zırh ve daha onlarca savaş malzemesinden yararlanarak karakterlerinizi yenilmez birer savaşçı haline getirebilir ve gövde gösterisi yapabilirsiniz.

Rol oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren Secret Tower 500F, yüz binlerce oyun sever tarafından tercih edilen ve aksiyon dolu savaşlara sahne olan kaliteli bir oyundur.

 

Doğukan Çağlakpınar

Secret Tower 500F

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
295.2 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güçlü yüzlerce karakter ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Birbirinden güçlü yüzlerce savaş kahramanı arasından dilediğinizi seçerek rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz ve savaşları kazanarak efsanevi ekipmanlar toplayacağınız Secret Tower 500F, mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Etkileyici savaş sahneleri ve göz kamaştıran karakter tasarımlarıyla oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, size en uygun savaşçıyı seçerek rakiplerinizle online platformda karşılaşmak ve birebir mücadele ederek nefes kesen savaşlara katılmaktır.

Rakiplerinizi mağlup ederek yeni karakterlerin ve savaş malzemelerinin kilidini açabilir ve savaşçılarınızı özelleştirerek daha da güçlendirebilirsiniz. Sürükleyici savaş senaryoları ve aksiyon dolu sahneleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda kılıç, ok, balta, kalkan, özel kıyafetler ve daha onlarca farklı savaş ekipmanı yer almaktadır. Ayrıca her biri farklı özelliğe ve yeteneğe sahip yüzlerce kahraman bulunmaktadır.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Secret Tower 500F ile sizde efsanevi savaşçıları yöneterek aksiyona doyabilir ve yeni deneyimler kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Secret Order 7: Shadow Breach

    42 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • Hidden Objects-Maze: The Broken Tower

    Gizemli mekanlarda esrarengiz olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Tower of Hero

    Onlarca farklı canavara karşı mücadele ederek zindanlardaki esirleri kurtarabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Cat Tower

    Sıradan bir kedi ne kadar güçlü olabilir?
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.