Secrets of the Dark Eclipse Mountain

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Gizli nesnelere ulaşarak ipuçları toplayabileceğiniz ve gizemli mekanlarda kayıp arkadaşınızı arayacağınız macera dolu bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde yer alan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan, Secrets of the Dark Eclipse Mountain, farklı mekanlarda çeşitli ipuçları ayarak kayıp arkadaşınızı bulabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, gizli nesneleri toplayarak ipuçlarına ulaşmak ve verilen görevleri yerine getirmektir. Oyunda, kaçırılan arkadaşınızı bulmak için macera dolu bir serüvene atılmanız gerekecektir. Sıra dışı tasarımı ve ilginç konusu ile eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Görevleri tamamlamak için çeşitli ipuçlarına ulaşabileceğiniz minik strateji oyunları yer almaktadır. Farklı renklerde bulunan top dizinlerini döndürerek kapıların kilidini açabilir ve ejderhalardan oluşan bir bulmacayı çözerek yeni ipuçları toplayabilirsiniz. Gizli nesneleri bularak kayıp arkadaşınızın izini sürebilir ve başına bir şey gelmeden onu bulabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyu tutkunlarına hizmet veren ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Secrets of the Dark Eclipse Mountain, maceraya doyabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Secrets of the Dark Eclipse Mountain

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
722.6 MB DOSYA BOYUTU

Gizli nesnelere ulaşarak ipuçları toplayabileceğiniz ve gizemli mekanlarda kayıp arkadaşınızı arayacağınız macera dolu bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Secrets of the Dark Eclipse Mountain, kaybolan arkadaşınızı bulmak için çeşitli maceralara atılacağınız ve gizli nesneleri bularak ipuçları toplayacağınız sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, farklı mekanlarda gezinerek gizli nesnelere ulaşmak ve topladığınız ipuçlarından yola çıkarak kayıp arkadaşınızın izini sürmektir. Oyun, gizemli bir şekilde aniden ortadan kaybolan arkadaşınızı bulmak için atılacağınız macera dolu bir serüveni konu edinmiştir. Eşsiz tasarımı ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Size verilen görevleri tamamlamak için gizli objeleri bularak çeşitli ipuçları toplamalı ve doğru izler üstünde yoğunlaşmalısınız. Bölümlerde farklı ödüller kazanabileceğiniz minik strateji oyunları bulunmaktadır. Toplarla çeşitli oyunlar oynayarak anahtar toplayabilir ve ejderhaların yer aldığı bulmacalar çözerek çeşitli ipuçlarına rastlayabilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Secrets of the Dark Eclipse Mountain, sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Labyrinths of the World: Secrets of Easter Island

    Garip yaratıkların istilasına uğrayan bir kasabayı kurtarmak için zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dark Parables: The Little Mermaid

    Gizem dolu adalarda macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • House Secrets The Beginning

    Esrarengiz olayları inceleyeceğiniz gizemli bir ülkede macera dolu bir yolculuk sizleri bekliyor.
  • Hidden Objects - Witches' Legacy: The Dark Throne

    Korkunç düşünceleri ile dünyayı yok etmek isteyen kötü kraliçeye karşı mücadele edeceğiniz eşsi bir macera oyunudur.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • Dark Riddle APK

    Dark Riddle APK Android oyununda komşunuzun evine girmenin bir yolunu bulmaya çalışıyorsunuz. Bodrumda neler saklı? Sırrı çözün.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.