Şekiller

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
369 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda bebeklerinizin oynayabileceği şekil oyunudur.

Şekiller, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz ve 2-4 yaş aralığındaki bebekler için özel olarak geliştirilmiş bir şekil oyunudur.

Bebekler, elimizde ne zaman telefon görse merakla onu elimizden alıp oynamaya çalışırlar. Artık içiniz rahat bir şekilde telefonunuzu bebeğinize verip oynamasını sağlayabilirsiniz. Çünkü bebekler için geliştirilmiş pek çok uygulama var.

Şekiller de bunlardan birisi. Normalde aynı şekilli kutuları aynı şekilli deliklerden içeri atarak oynadıkları oyunun bir benzerini, artık cep telefonları sayesinde nerede ve ne zaman olursa olsun oynayabilecekler.

Şekiller oyununda bebeğinizin yapması gereken şey, ekrandaki resim içerisine verilen şekilleri doğru ve anlamlı bir şekilde yerleştirmek. Böylece çocuğunuzun nöromotor zeka gelişimine katkıda bulunurken aynı zamanda da eğlenmesini sağlayabilirsiniz.

Eğer sizin de bebeğiniz varsa ve bu tür uygulamalara ihtiyaç duyuyorsanız, Şekiller'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Şekiller

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda bebeklerinize şekilleri öğretmek için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.

Eskiden bebeği olan aileler bir yerlere gittiğinde onları eğlendirmek çok zor oluyordu. Çünkü bütün oyuncaklarını oraya taşıyamıyorlardı. Fakat artık buna gerek kalmadı zira mobil cihazlarda her türlü oyuncak mevcut.

Şekiller de bu oyuncak yerine geçecek uygulamalardan bir tanesi. iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu uygulama, özel olarak 2-4 yaş aralığındaki bebekler için geliştirilmiştir.

Normalde  aynı şekilli kutuları aynı şekilli deliklerden içeri atarak oynadıkları oyuncağın cep telefonları için geliştirilmiş halini düşünün. Bu oyunda da bebeğinizin amacı  ekrandaki resim içerisine verilen şekilleri doğru ve anlamlı bir şekilde yerleştirmek.

Bu uygulama ile hem bebeğinizin canı sıkıldığında ve sizi rahat bırakmadığında onun eğlenmesini sağlayabilir hem de eğlenirken nöromotor zeka gelişimine katkıda bulunmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede kendiniz de rahat bir nefes alabilirsiniz.

Eğer sizin de bebeğiniz varsa ve bu tür uygulamalara ihtiyaç duyuyorsanız, Şekiller'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sago Mini Bug Builder

    Şekiller sevimli böceklere dönüşüyor.
  • Super Square

    Super Square, şekiller üzerine kurulu zor - bağımlılık yapan refleks oyunları arasında.
  • Doodle Balls

    Şekiller çizerek bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Perfect Turn!

    Renkli şekiller oluşturarak zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Idle Shapes

    Farklı şekiller üreterek para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Infinity Loop: HEX

    Infinity Loop: HEX, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve altıgen şeklinde bir platformda kapalı geometrik şekiller oluşturacağınız bir bulmaca oyunudur.
  • TRT Çocuk Akıllı Tavşan

    TRT Çocuk Akıllı Tavşan Android oyununda sevimli bir tavşanın yerine geçiyorsunuz.
  • TRT Çocuk Anaokulum

    TRT Çocuk Anaokulum Android uygulaması çocukları okul öncesi eğitime hazırlıyor.