Shadow Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Benzersiz tehlikeler ile karşılaşacağız.

Mobil platformda sayısız oyuna ev sahipliği yapan WHRP yine oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Shadow Land ile geniş kitlelere ulaşmayı başaran yapım oyuna düzenli güncellemeler de getiriyor.

Mobil rol oyunları arasında yer alan ve günümüze kadar hem Android hem de iOS platformlarında 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan Shadow Land başarılı grafikler çizmeye devam ediyor. Siyah beyaz içerikleri ile oyuncuları sürükleyici bir rol dünyasına götüren yapım her kesimden oyuncunun beğenisini kazandı.

Siyah beyaz grafikleri ile oyuncuları birbirinden farklı tehlikeler ile karşı karşıya getiren başarılı oyun da ilerleyebilmek için çeşitli tehlikeler ile yüzleşecek, onları alt ederek yolumuza devam etmeye çalışacağız.

Çok sayıda farklı seviyenin de yer aldığı yapım da ilerleyebilmek için her yolu deneyeceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

Shadow Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
73.6 MB DOSYA BOYUTU

Benzersiz tehlikeler ile karşılaşacağız.

Mobil platformda 100 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam edilen Shadow Land şu sıralar oyuncu kitlesini artırmaya devam ediyor.

Corona Virüsü nedeniyle evlerine kapanan oyun severler bu süreci oyun oynayarak, internette yayınlar izleyerek geçirmeye devam ediyorlar. Mobil rol oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak oynanan Shadow Land kendine has grafik açılarına sahip.

Android ve iOS platformlarında geniş kitleler tarafından oynanmaya devam edilen yapım da siyah beyaz grafikler eşliğinde birbirinden farklı tehlikelere karşı mücadele edecek, benzersiz düşmanlara meydan okuyacağız.

Yayınlandığı günden bu yana sayısız güncelleme alarak içeriğini genişletmeye devam eden başarılı yapım herhangi bir internet bağlantısı olmadan oynanabiliyor. Aksiyon dolu bir hikâye oynanışının yer aldığı oyun içerisinde zengin bir içerik yer alıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Land of Doran

    Eşsiz tasarımlarıyla göz kamaştıran savaşçıları yöneterek macera dolu anlar geçireceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • RAID: Shadow Legends

    Teleria dünyasını kurtarmak için savaşacağız.
  • The Secret Order 7: Shadow Breach

    42 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • Stickman Shadow Heroes : Master Yi Warriors

    Devasa yaratıklar ile savaşacağız.
  • Plumber Land

    Farklı türdeki bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Math Land

    Dört işlem yapacağız.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG