Shapes - Grafit Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Zorlu denge oyunu

Shapes, Android platformunda şekiller üzerine kurulu denge oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Beyaz blokları yukarıdan fırlatmak suretiyle şekillere dengeli şekilde yerleştirmeye çalıştığınız oyunda süre, hamle sınırı gibi sıkıcı sınırlamalar yer almıyor. Dilediğinizce düşünme lüksüne sahipsiniz.

Dengede tutma oyunları arasında en kolay görüneni ancak ilerlemesi aynı kolaylıkta olmuyor. Oyunda amacınız; istenilen sayıda kareyi (beyaz blogu) şekiller üzerinde durdurmak. Kaç kareyi yerleştirmeniz gerektiği şeklin hemen üzerinde gösteriliyor. Oradaki rakam/sayılara dokunarak (üzerine, sağına veya soluna) kareleri şeklin üzerine düşürüyorsunuz. Bunu yaparken dokunduğunuz noktayı iyi seçmeniz gerekiyor. Aksi halde kareler şeklin üzerinden sekip boşluğa gidiyor ve bölüme sil baştan başlıyorsunuz.

Sabır gerektiren oyunda farklı şekiller mevcut. Genel, spor, popüler, cam, hayvan, bina, geometrik, meyve, araç ve okul şekilleri arasından seçim yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Shapes - Grafit Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Kareleri şeklin üzerinde durdurmalısınız.

Shapes, şekilere dayalı, zorlu oynanış sunan denge oyunu. Sabrı olmayanlara kesinlikle tavsiye etmediğim oyunda amaç; istenilen sayıda kareyi şekiller üzerinde dengede tutmak. Kareleri düşürmeden iki kez düşünmeniz gerekiyor; süre, hamle sınırınız yok. Dengede tutma oyunlarını yeterince kolay buluyorsanız bir de Serhat Yarıcı’nın oyununu oynayın.

Tek dokunuş yenilikçi kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de oynaması keyif veren bulmaca oyununda bölüm atlamak için tek yapmanız gereken; kareleri sabit şekil üzerinde durdurmak. Beyaz renkte kareleri şeklin üzerine düşürmek için kare sayısına dokunuyorsunuz. Şeklin yapısına göre dokunuş noktasına ayarlamanız gerekiyor. Bir kareyi düşürdükten sonra dilediğiniz kadar bekleyip hamlenizi yapabilirsiniz. Karelerden birini şeklin dışına düşürürseniz bölüme baştan başlarsınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shapes 2

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.