Sheeping Around

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Koyunları korumak için türlü stratejiler geliştireceğiniz ilginç bir oyundur.

Hem Android, hem de iOS sürümleri ile oyuncuların farklı platformlardan kolaylıkla erişebileceği Sheeping Around, koyunları otlatırken tehlike anarında stratejik hamleler yapabileceğiniz ve sürüyü yabani hayvanlardan korumak için mücadele edeceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, koyun sürüsünün içerisine sızmaya çalışan ve sürüyü telef etmek için sinsi planlar yapan kurnaz tilkiyi hüsrana uğratmak ve görevleri tamamlayarak sonraki bölümlerin kilidini açmaktır. Oyunda, sürüden koyun çalmak için çeşitli planlar geliştiren birçok farklı karakter yer almaktadır. Bu karakterleri tespit ederek sürünüzü güvenli bir şekilde otlatabilir ve puan toplayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve ilginç hikayesi ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda koyunların ve kurnaz karakterlerin yer aldığı yüzlerce hamle kartı bulunmaktadır. Rakiplerinizin hamlesine uygun kartlar kullanarak koyunlarınızı koruyabilir ve görevinizi tamamlayabilirsiniz.

Kağıt oyunları arasında yerini alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Sheeping Around, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Sheeping Around

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
124.2 MB DOSYA BOYUTU

Koyunları korumak için türlü stratejiler geliştireceğiniz ilginç bir oyundur.

Mobil platformda kağıt oyunları arasında yer alan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Sheeping Around, kurnaz karakterlere karşı mücadele ederek koyunların zarar görmemesi için çaba göstereceğiniz sıra dışı bir oyundur.

İlginç hikayesi ve eğlenceli bölümleri ile oyunculara bezersiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, koyunları otlatırken türlü tehlikelere karşı önlemler almak ve sürüye sızmak isteyen tilkiyle mücadele ederek seviye atlamaktır. Sürüden koyun çalmak için sinsi planlar geliştiren ve sizi gafil avlayarak koyunlarınızı telef etmek isteyen onlarca farklı karakter bulunmaktadır. Bu karakterlere karşı doğru kart hamlelerinde bulunarak koyunlarınızı güvenli bir şekilde otlatabilir ve puan toplayabilirsiniz. Bağımlılık yapıcı özelliği ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda koyunlardan ve kurnaz karakterlerden oluşan yüzlerce farklı hamle kartı bulunmaktadır. Ayrıca koyunları kurtarabileceğiniz sayısız plan ve hamle yer almaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Sheeping Around, ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Numberzilla

    Birbirinden farklı masa oyunları oynayacağız.
  • Parchisi STAR Online

    Gerçek zamanlı olarak masa oyunları oynayacağız.
  • Triple Fantasy

    Canavarlar ile savaşacağız.
  • Mahjong City Tours

    Bilmeceler çözeceğiz.
  • Bingo Party

    Mobil platformda tombala oynayacağız.
  • Ironbound

    Stratejik savaşlar yapacağız.
  • Dune Warrior

    Karakterimizi yönlendireceğiz.
  • Mancala

    Eski dönemlerden bu güne kadar popülerliğini koruyan eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.