Shopkins World

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Eşleştirmeler yaparak çeşitli ödüller kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyunudur.

Özellikle 8 yaş ve altı çocuk gurubu için uygun olan Shopkins World, Android ve İOS işletim sistemini içeren tüm cihazlardan kolaylıkla indirebileceğiniz eğlence dolu bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında aksiyon ve macera kategorisinde yer alan bu oyunda amaç, farklı şekillerden oluşan bloklarla eşleştirmeler yaparak puan toplamak ve çeşitli oyunlar oynamaktır. En az 3 aynı şekle sahip bloğu yan yana getirmeli ve blokları eşleştirmelisiniz. Bu sayede yeterli miktarda puan kazanabilir ve birbirinde eğlenceli onlarca oyunu oynamaya hak kazanabilirsiniz.

Oyun çocuklar için güvenilir bir ortam sunmaktadır. Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile oyunculara farklı bir deneyim sunan bu oyunda, karlar üzerinde kızakla kayarak şeker toplayabilir, bowling oynayarak ödüller kazanabilir ve pastalar yaparak seviye atlayabilirsiniz. Böylece farklı bölümlerin kilidini açabilir ve eğlenceye ara vermeden devam edebilirsiniz.

Hiçbir ücret ödemeden cihazınıza indirebileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz Shopkins World, 10 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan, aksiyon ve macera dolu sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Shopkins World

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Eşleştirmeler yaparak çeşitli ödüller kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyunudur.

Milyonlarca oyun severin vazgeçilmezi olan ve 8 yaşından küçük çocuklar için özel olarak tasarlanan Shopkins World, sevimli karakterler ile türlü oyunlar oynayabileceğiniz aksiyon ve macera dolu bir yapımdır.

Etkileyici grafikleri ve şaşırtıcı animasyonları ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, farklı renge ve şekle sahip blokları eşleştirerek puan kazanmaktır. Aynı renge ve şekle sahip olan minimum 3 bloğu dikey veya yatay olarak birleştirmelisiniz. Bu sayede eşleştirmeyi başarıyla tamamlayabilir ve çeşitli oyunların kilidini açabilirsiniz.

Mobil platformda aksiyon ve macera oyunları arasında yer alan bu oyun ile yeni bir deneyim kazanabilirsiniz. Bowling oynayarak çeşitli ödüllere ulaşabilir, karda kayarak şeker toplayabilir ve birbirinden güzel pastalar yaparak yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile bıkmadan oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız macera dolu bir oyun sizleri bekliyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve çocuklara güvenilir bir ortam sağlayan Shopkins World, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da sorunsuz bir şekilde çalışan eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shopkins: Cutie Cars

    Sevimli araçları almaya çalışacağız.
  • Myths of the World: Stolen Spring

    Esrarengiz olayları çözerek farklı manzaralar keşfedebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Cookie Swirl World

    Macera dolu onlarca farklı alanda eğlenceli oyunlara sahne olan eşsiz bir oyundur.
  • Bridge Another World Alice in Shadowland

    Gizemli bir dünyada yolculuk yaparak kayıp eşyalardaki sırları açığa çıkarabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Bridge to Another World: The Others

    İlginç yaratıkların yer aldığı bir ormanda dolaşarak gizli nesneleri araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Surface: Return to Another World

    Kötü büyüleri ortadan kaldırarak şehri yok olmaktan kurtarabileceğiniz eşsiz bir gizli nesne oyundur.
  • Mini World Block Art

    Maceraya doyabileceğiniz ve farklı görevler üstlenebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Snow Queen: Frozen Fun Run

    Tempolu bir şekilde koşarak 40 farklı seviyeyi tamamlamaya çalışacağız.