Short Fused

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu

Short Fused, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bulmacaların yer aldığı oyunda yeteneklerinizi sergilemeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunu olarak ön plana çıkan Short Fused, birbirinden zorlu maceralara dahil olduğunuz bir mobil oyundur. Düşmanlarla mücadele ettiğiniz oyunda farklı oyun modları da yer alıyor. Labirentler arasında dolaraşara hayatta kalmalı ve yüksek puanlara da ulaşmalısınız. Eşsiz ve güçlü karakterlerin de bulunduğu oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Retro tarz piksel grafiklere de sahip olan oyunda keyifli bir oyun deneyimi yaşayabileceğinizi de söyleyebilirim. Kendine özgü temaları ve oynanışıyla da dikkat çeken Short Fused oyununu mutlaka denemelisiniz. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Short Fused'ı kaçırmayın.

Short Fused oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Short Fused

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu bölümlerin yer aldığı zevkli bir bulmaca oyunu

Short Fused, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu bulmacalara sahip olan oyunda engellerin üstesinden geliyorsunuz.

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Short Fused, beğenerek oynayabileceğiniz bir mobil oyundur. Birbirinden zorlu düşmanların ve bölümlerin yer aldığı oyunda becerilerinizi sınıyorsunuz. Keyifli deneyim sunan oyunun bir hayli sürükleyici olduğunu da söyleyebilirim. Eşsiz ve güçlü karakterlere de sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı oyun modlarının bulunduğu oyunda labirentler arasında dolaraşara hayatta kalmalı ve yüksek puanlara da ulaşmalısınız. Retro tarz piksel grafiklere de sahip olan oyunda keyifli bir oyun deneyimi yaşayabileceğinizi de söyleyebilirim. Kendine özgü temaları ve oynanışıyla da dikkat çeken Short Fused oyununu mutlaka denemelisiniz. Short Fused'ı kaçırmayın.

Short Fused oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • .Connect.

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balls of the Dead

    Zombilerden kaçıp güvenli bölgeye sığınmalısınız.
  • Domino City

    Zorlu düzeylerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı bir beceri oyunu
  • Mouse

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz puzzle oyunudur.