Sid Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Etkileyici tasarımlara ve çılgın kostümlere sahip onlarca savaşçı ile aksiyona doyacağınız eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerini barındıran tüm mobil cihazlara kolaylıkla kurabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Sid Story, eşsiz tasarımlara ve ölümcül özelliklere sahip birbirinden güzel savaşçı karakterleri yöneterek aksiyon dolu anlar yaşayacağınız benzersiz bir oyundur.

Etkileyici fizikleri ve farklı özellikleriyle her biri ölümcül güce sahip olan onlarca savaş kahramanının yer aldığı bu oyunda amaç, dilediğiniz savaşçı kartını seçerek rakiplerinizin hamlelerine anında karşılık vermek ve ganimet savaşlarına katılmaktır.

Seviye atladıkça daha fazla savaşçı kartının kilidini açabilir ve koleksiyonunuzu genişleterek savaşlardaki hamle sayınızı artırabilirsiniz. Ayrıca avatarlarınızı geliştirerek yeni özellikler ekleyebilir ve şık kostümler alabilirsiniz.

Efsane bir kılıç şövalyesi olarak karşınıza çıkan tüm rakiplerinizi tek tek yenebilir ve dünya çapındaki güçlü oyuncularla kozlarınızı paylaşabilirsiniz.

Etkileyici karakterleri ve sürükleyici savaş senaryoları ile sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kuracağınız ve keyifle oynayacağınız Sid Story,mobil platformda kağıt oyunları arasında yer alan ve geniş bir kitleye hitap eden eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Sid Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
370.8 MB DOSYA BOYUTU

Etkileyici tasarımlara ve çılgın kostümlere sahip onlarca savaşçı ile aksiyona doyacağınız eşsiz bir oyundur.

Farklı savaş aletleriyle ve etkileyici tasarımlarıyla dikkat çeken onlarca savaş kahramanını yönlendirerek stratejik savaşlara katılacağınız ve rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz Sid Story, mobil platformda kağıt oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlere hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Göz kamaştıran fizikleri ve güzellikleriyle dikkat çeken yüzlerce karakter ve sürükleyici senaryolara sahip sayısız hikaye ile soluksuz oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, görev haritasındaki işaretli bölgelere giderek sizden istenilenleri yapmak ve aksiyon dolu savaşlara katılarak puan toplamaktır.

Topladığınız puanları kullanarak karakterlerinizin özelliklerini geliştirebilir ve yeni hareketler ekleyebilirsiniz. Ayrıca seviye atladıkça daha fazla savaş kartının kilidini açabilir ve rakiplerinizle girdiğiniz mücadelelerde sayısız hamle şansına sahip olabilirsiniz.

Nefes kesen kart savaşları yaparak dünyanın her yerinden güçlü oyuncularla karşılaşacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından keyifle oynanan Sid Story, bağımlılık yapan sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hollywood Story APK

    Hollywood Story APK Android oyununda moda yıldızlarının hayatını deneyimliyoruz. Yıldızlarla dolu, çarpıcı ve muhteşem sokaklara girmeye hazır mısınız?
  • Totem Story Farm

    Zengin bir hikâyeye ortak olacağız.
  • Town Story

    Bulmacalar çözeceğiz
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • Mouse House: Puzzle Story

    Benzersiz bulmacaları çözüme kavuşturacağız.
  • My Success Story

    Başarılı bir iş adamı olarak eşsiz bir kariyer oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Supermarket Story

    Dev bir süpermarketin işletmeciliğini üstlenerek zengin olabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.