Sihirly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken bir fal uygulaması

Sihirly, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fal baktırma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Gerçek yorumculara kahve fallarınızı yorumlatma imkanı bulabileceğiniz uygulamada kolay ve kullanışlı bir arayüz yer alıyor.

Diğer kahve falı uygulamaları gibi fotoğraf çekme usulüyle çalışan Sihirly uygulaması, gerçek yorumcular tarafından yorumlanan kahve fallarını kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Ücretsiz fal baktırabileceğiniz uygulamada rüya tabirleri ve burç yorumları gibi servisleri de kullanabiliyorsunuz. Kızların beğenerek kullanabileceğini düşündüğüm Sihirly uygulaması sesli ya da yazılı görüşme imkanı da sunuyor. 7/24 istediğiniz zaman kahve fallarınıza baktırabileceğiniz Sihirly uygulamasında el falına da baktırabiliyorsunuz. Bu tarz işlerle yakından ilgilenenlerin beğenerek kullanabileceğini düşündüğüm Sihirly, mutlaka denenmesi gereken bir uygulama. Renkli görselleri ve zengin servis içeriğiyle hizmet sunan Sihirly uygulaması, işini iyi yapıyor.

Sihirly uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Sihirly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Farklı fal çeşitlerini içerisinde barındıran kullanışlı bir uygulama

Sihirly, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fal baktırma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Gerçek yorumculara kahve fallarınızı yorumlatma imkanı bulabileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkan Sihirly, kullanışı ve kolay arazüyle de dikkat çekiyor. 7/24 istediğiniz vakit fal baktırma imkanı bulabileceğiniz uygulamada fal baktırmanıın yanı sıra rüya tabirleri ve burç yorumları gibi özelliklerin de sahibi olabiliyorsunuz. Fotoğraf çekerek kahvelerinizin fallarına baktırabileceğiniz uygulamada aynı zamanda el falınıza da bakabiliyorsunuz. Kızların beğenerek kullanabileceğini düşündüğüm Sihirly uygulaması sesli ya da yazılı görüşme imkanı da sunuyor. Renkli görselleri ve zengin servis içeriğiyle hizmet sunan Sihirly uygulaması, işini iyi yapıyor.

Sihirly uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fal Hocası

    Fal Hocası uygulamasını kullanarak birçok fal türünü gerçek falcılara yorumlatabilirsiniz.
  • Ben Demiştim Fal

    Ben Demiştim Fal Android uygulamasını indirin, Telefondan kahve falınıza baktırın.
  • Faljı

    Derya Abla'dan yeni kahve falı uygulaması
  • FaldanAdam

    FaldanAdam uygulamasında reklamsız ve ücretsiz olarak kahve falınızı yorumlatabilirsiniz.
  • Tırnak Falı

    Tırnak Falı, yoğun ilgi gören fal bakma yöntemleri arasında. Ücretsiz tırnak falı baktırmak için hemen uygulamayı yükleyin.
  • Fal Diyarı

    Fal Diyarı, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fal baktırma uygulamasıdır.
  • Fal Evi

    Fal Evi, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde kullanılabilecek bir fal uygulamasıdır.
  • Telve - Kahve Falı, Tarot Falı, Astroloji, Fal

    Telve Fal Uygulaması İndir Android: Kahve Falı, Tarot Falı, El Falı, Yüz Falı baktırma, Burç yorumları, Yükselen burç hesaplama ve daha fazlası