Silo's Airsoft Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen savaşlara katılarak aksiyona doyacağınız eğlenceli bir oyundur.

Aksiyon dolu bir maceraya atılarak nefes kesen savaşlara katılacağınız ve birbirinden güçlü yüzlerce silahı kullanma fırsatsını yakalayacağınız Silo's Airsoft Royale, mobil platformda Android ve İOS sürümleri ile iki farklı mecradan kolaylıkla erişeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve heyecan verici savaş sahneleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, Airsoft savaşlarına katılarak düşmanlarınızı etkisiz hale getirmek ve yeni silahların kilidini açarak yolunuza devam etmektir.

Ormanlık alanda ilerleyerek düşmanlarınızın saklandığı bölgeleri tespit etmeli ve onları vurarak oyun dışı bırakmalısınız. Seviye atladıkça ekipmanlarınızı ve silahlarınızı geliştirebilirsiniz. Ayrıca farklı özelliklere sahip savaş aletlerini satın alabilir ve düşmanlarınıza karşı daha dirençli olabilirsiniz.

Oyunda yapmanız gereken yeni araziler keşfederek karşınıza çıkan düşman askerlerini tek tek yok etmek ve hızla ilerlemektir. Bu sayede seviye atlayabilir ve hasar gücünüzü artırabilirsiniz.

Aksiyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu topluluğu tarafından keyifle oynanan Silo's Airsoft Royale ile sizde eğlenceye doyabilir ve yeni bir deneyim kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Silo's Airsoft Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
101.5 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen savaşlara katılarak aksiyona doyacağınız eğlenceli bir oyundur.

Engellerle ve tuzaklarla donatılmış ormanlık alanlarda ilerleyerek düşman askerlerini öldürmek için mücadele edeceğiniz Silo's Airsoft Royale, aksiyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir yapım olarak öne çıkmaktadır.

Sürükleyici savaş senaryoları ve nefes kesen parkurları ile oyunculara eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, Airsoft savaşlarında rol alarak tuzaklı bölgelerden korunarak düşmanlarınızı etkisiz hale getirmek ve seviye atlayarak yolunuza devam etmektir.

Ormanlık arazilere kurulan yüzlerce tuzak ve çeşitli engelleri aşarak hızla ilerlemeli ve rakiplerinizi vurarak hasar gücünüzü artırmalısınız. İlerleyen seviyelerde yeni silahların ve ekipmanların kilidini açarak daha donanımlı bir savaşçı karakteri oluşturabilir ve aksiyona atılabilirsiniz.

Öldürdüğünüz düşman sayısına göre puanınızı artırabilir ve savaş aletlerinizi geliştirerek rakiplerinizi daha çabuk oyun dışı bırakabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyunculara sunulan ve yüz binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen Silo's Airsoft Royale, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Silo’s Airsoft Royale

    Zorlu engellerden geçip düşmanlarınızı tek tek öldürerek hedefe ulaşabileceğiniz aksiyon sahneleri içeren kaliteli bir oyundur.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • PvPets: Tank Battle Royale

    Aksiyon dolu tank savaşlarına katılarak düşmanlarınızı yenmek için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Mobg.io Survive Battle Royale

    Hayatta kalan son oyuncu olmaya çalışacağız.
  • StrikeFortressBox: Battle Royale

    Gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular ile çatışacağız.
  • Rules of Survival

    Rules of Survival İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan battle royale oyunları arasında
  • Hunt Royale APK

    Oynaması ücretsiz olan Hunt Royale APK 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor.
  • Omega Legends

    Omega Legends Android İndir: Bilim kurgu temalı battle royale oyunu