SiNKR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir minimalist bulmaca oyunu

SiNKR, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca ve zeka oyunu olarak dikkat çekiyor. Minimalist atmosferiyle karşımıza çıkan oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmeli ve arkadaşlarınızda meydan okumalısınız.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve keyifli bir bulmaca oyunu olarak dikkat çeken SiNKR, mutlaka denemeniz gereken bir mobil oyundur. Reklamlardan arındırılımış bir şekilde karşımıza çıkan oyunda harika zamanlar geçirebiliyorsunuz. Çengelleri kullanarak daireleri uygun yerlerine yerleştirmeye çalıştığınız oyunda beyninizi sınırlarına kadar zorluyorsunuz. Birbirinden zorlu seviyeleriyle dikkat çeken oyunda işiniz çok zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda harika grafikler de yer alıyor. Saatlerce oynayıp zevkli dakikalar geçirebileceğiniz oyunda işiniz çok zor. Puanlar kazanarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanabileceğiniz SiNKR oyununu mutlaka denemelisiniz.

SiNKR oyununu Android cihazlarınıza ücretli olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

SiNKR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
137 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu

SiNKR, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir mobil bulmaca ve zeka oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda çengelleri kullanarak daireleri uygun yerlerine yerleştirmeye çalışıyorsunuz

Yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınızda meydan okuyabileceğiniz zevkli bir mobil zeka oyunu olan SiNKR, harika bir oyundur. Son derece dikkatli ilerlemeniz gereken bir mobil oyun olan SiNKR'de zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Saatlerce oynayabileceğiniz mükemmel bir beceri oyunu olarak nitelendirebileceğim SiNKR ile arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Birbirinden zorlu seviyeleriyle dikkat çeken oyunda işiniz çok zor. Puanlar kazanarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanabileceğiniz SiNKR oyununu mutlaka denemelisiniz. Beyninizi sınırlarına kadar zorlayabileceğiniz oyunda her hamlenizi düşünerek yapmalısınız. SiNKR oyununu sakın kaçırmayın.

SiNKR oyununu iOS cihazlarınıza ücretli olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Braindom

    Braindom İndir Android: Google Play'de en çok indirilen beyin zeka zihin testi akıl oyunları arasında
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • Up Left Out

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir zeka oyunu
  • Braindom 2

    Braindom 2, yüzlerce level içeren Android zeka oyunları. Zor bulmacalar, IQ testleri, kelime oyunları sevenler için tavsiye edilir.
  • Rumini!

    Zevkli deneyim sunan harika bir bulmaca oyunu
  • Slingsters

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada