SkillShot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

SkillShot, reflekslerine güvenen oyunseverlerin hoşuna gidecek bir arcade oyun.

SkillShot, son derece basit bir yapıya sahip olmasına rağmen oyuncuları ekrana kilitlemeyi başaran, ücretsiz bir arcade beceri oyunu. Kaliteli grafikleri ile daha oyuna ilk girişimizde pozitif bir etki yaratmayı başaran SkillShot, sürükleyici ve eğlenceli oyun yapısı ile bu olumlu etkiyi devam ettiriyor.

Temel olarak SkillShot'ı tenis oyununa benzetmek mümkün. Fakat bu oyunda iki kişi karşılı olarak maç yapmak yerine topu duvara sektirmeye çalışıyoruz. Oyunda başarılı olabilmek için gözetmemiz gereken birkaç kural mevcut.

Bunlardan birincisi topu yerde sadece bir kez sektirebilme kuralı. Top iki kez yerde sekecek olursa kaybediyoruz. Diğer kuralımız ise topu dışarıya kaçırmadan duvarda mümkün olduğunca fazla sektirmek zorunda oluşumuz.

Topu sektirebilmek için bize ayrılan bölüme geldiğinde ekrana dokunmamız gerekiyor. Dokunduğumuz yerden yayılan itki kuvveti topu ittirerek sekmesine sebep oluyor. Dolayısıyla topu nereye göndermek istiyorsak o yöne gitmesini sağlayacak etkiyi yaratacak şekilde ekrana dokunmamız gerekiyor.

Kaliteli ve keskin grafikleri ile görsel olarak memnun etmeyi başaran SkillShot, uzun vakitler boyunca ekrana kilitleyecek nitelikte bir oyun.

Emircan Erdoğan

SkillShot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

SkillShot, tenis benzeri bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

SkillShot, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde oynamak için tasarlanmış, eğlenceli ve zorlu bir arcade beceri oyunu olarak dikkatlerimizi çekti. İlk bakışta tenise benzeyen fakat tamamen farklı tema üzerine kurulu olan bu oyunda topu duvara sektirip en yüksek skoru almaya çalışıyoruz.

Oyundaki temel amacımız topu duvara sektirebileceğimiz kadar fazla sektirmek ve en yüksek puanı almak. Bunu yaparken topun ikiden fazla sefer yerde sekmemesine dikkat etmemiz gerekiyor. Topu fırlatabilmek için bize ayrılmış olan bölüme parmağımızla dokunmamız yeterli.

Dokundğumuz yere göre topun fırlama açısı da değişkenlik gösteriyor. Dolayısıyla topun geliş açısını hesaplayarak pozisyonu ayarlamamız çok önemli. SkillShot'taki zorluk seviyesi giderek artan bir karaktere sahip. İlk başlarda her şey normalken işimizi git gide zorlaşıyor. Oyunu daha da zorlu kılan detaylardan bir diğeri de arkadaşlarımıza karşı mücadele edebiliyor oluşumuz. Puanlarımızı kıyaslayarak aramızda keyifli bir rekabet ortamı oluşturabiliyoruz.

Kaliteli grafikleri, zorlu ve heyecanlı oyun yapısı ile SkillShot, herkesin büyük beğeniyle oynayabileceği, başından kalkamayacağı bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!