Skout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,375 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazınızdan dünyadaki diğer kullanıcılarla hemen sohbet edebilmek için ücretsiz olan Skout'u kullanabilirsiniz.

Skout uygulaması, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve dünyanın her yanından diğer insanlarla tanışabileceğiniz ücretsiz bir sosyal ağ ve milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Sadece mobilden girilebilmesi sayesinde biraz daha rafine bir kullanıcı kitlesi olması nedeniyle rahatsız edilme olasılığınız da oldukça düşük.

Uygulamayı kullanarak durum güncellemeleri yapabilir, fotoğraf ve videolarınızı diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz. Eğer profilini beğendiğiniz bir kullanıcı olursa onunla direkt olarak sohbet edebilir, isterseniz daha sonra ulaşmak üzere favorilerinize de ekleyebilirsiniz. Eğer rastgele kullanıcılarla şansınıza güvenerek sohbet etmek isterseniz cihazınızı sallayarak uygulamanın size birisini sunmasını da bekleyebilirsiniz.

Konumunuzu paylaşma, doodle ve emojiler gönderme, telsiz konuşmaları gibi pek çok özelliği de ücretsiz olarak barındırması nedeniyle enteresan bir sosyal ağ olduğunu belirtmek mümkün. Uygulama içi satın alma seçenekleri sayesinde uygulamanın pek çok diğer işlevine de daha hızlı şekilde erişebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

Skout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
481 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Tüm dünyadan kullanıcılarla hemen sohbet etmek ve onlara ulaşmak için ücretsiz olan Skout'u kullanabilirsiniz.

Skout uygulaması, iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması ve sadece mobil cihaz sahipleri tarafından kullanılabiliyor. Fakat dünyanın her bir yanından barındırdığı milyonlarca üye sayesinde dilerseniz kendi ülkenizden, dilerseniz de diğer ülkelerde kullanıcılarla tanışma ve sohbet etme olanağı sağlaması sayesinde denemeniz gerekenler arasında yer alıyor.

Ücretsiz olarak sunulan uygulamanın uygulama içi satın alma seçenekleri de yer alıyor ve böylece daha gelişmiş özelliklere daha hızlı erişim sağlamak isteyen kullanıcılara olanak doğuyor. Ülkemizden de pek çok kişinin kullandığı uygulama, size en yakın olan kişileri direkt olarak listeliyor ve isterseniz bu kişilere direkt olarak mesaj gönderebiliyor, ya da daha öncesinde profillerini kontrol edebiliyorsunuz.

Kullanıcılar arasında arama yapma, favori kullanıcılarınızı sık kullanılanlara ekleme gibi seçenekler de elbette uygulamada mevcut. Arayüz olarak çok kolay kullanılan uygulama, Android kullanıcıları tarafından da kullanılabildiği için diğer platformlardakilere de ulaşmanıza imkan tanıyor.

Yiğit Ekim Demir

Skout

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Skout, dünya genelinden en yaygın kullanılan sohbet uygulamalarından biridir.

Skout, dünyanın dört bir yanından insanlarla tanışabileceğiniz, sohbet edebileceğiniz ve yepyeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması. Dünya genelinde oldukça yaygın bir şekilde kullanılan sosyal ağın en büyük özelliği ise bulunduğunuz konuma, ilgi alanlarınıza göre arkadaş önermesi.

Yurt dışında olduğu kadar ülkemizde de hatrı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip olan Skout, hem yakınınızdaki hem de diğer ülkelerdeki kullanıcıları karşınıza çıkarıyor ve onlarla sohbet etme fırsatı sunuyor. Filtreleme seçeneği sayesinde sadece belirlediğiniz kriterlere sahip kişilerle tanışıyorsunuz.

Windows Phone telefonunuza ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz uygulama sık kullandığımız sosyal ağ uygulamalarının sunduğu çoğu özelliği bünyesinde barındırıyor. Yazılı ve ifadelerle sohbet etme, sesli mesaj, fotoğraf ve hediye gönderme, durum güncelleme gibi sık kullanacağınız her özellik Skout’ta mevcut.

Rahat kullanılabilen ve modern arayüze sahip olan Skout, yeni insanlarla tanışmak, arkadaşlık kurmak için yararlanabileceğiniz onlarca uygulamadan biri.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.