Sky Burger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Sky Burger, aldığınız siparişler üzerine gökten yağan hamburger köftelerini isteğe göre yerleştirerek hamburgerler oluşturacağınız eğlenceli bir Android uygulamasıdır.

Sky Burger, basit olarak sürekli büyük hamburgerler hazırlayacağınız oldukça eğlenceli ve etkileyici bir Android oyunudur.

Aldığınız siparişlere göre hamburgerin içerisine farklı hamburger köftelerinden belirli sayılarda koymalısınız. Gökyüzünden hamburger köftelerini kaçırmadan doğru olarak yakalayarak hamburgerinizin yapımına başlayıp devam ediyorsunuz. İstenilen hamburgeri yaptığınızda üstüne hamburger ekmeğini koyarak işinizi tamamlıyorsunuz ve bunun karşılığında para kazanıyorsunuz. Ayrıca hazırladığınız hamburgere göre bahşişde alabilirsiniz.

Kariyerinizde hamburger yaptıkça ilerleyerek en yükseğe geldiğinizde Gökyüzü Hamburgeri yapabilirsiniz. aldığınız her sipraişte büyüyen hamburger boyutlarını sırayla yaparak çok ara kazanabilirsiniz.

Köftelerin aralarına yeşillik, peynir, soğan ve domates gibi malzemeler eklediğiniz oyunu, saatlerce sıkılmadan oynayabilirsiniz. Sizde verilen siparişleri yerine getirmek ve büyük hamburgerler oluşturmak istiyorsanız hemen ücretsiz olarak Sky Burger'ı indirip, biran önce oynamaya başlayın.

Barış YANIK

Sky Burger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME
10.1 MB DOSYA BOYUTU

Sky Burger, size verilen siparişlere göre özel hamburgerler hazırlayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunudur.

Sky Burger, kule inşa etme oyunları ile aynı yapıya sahip olan fakat farklı bir tema ile karşımıza çıkan eğlenceli bir iOS oyunudur. Oyun içerisinde yapmanız gereken şey ise, size verilen siparişlere göre hamburgerler hazırlamak. Hamburgerlerin içerisine koyacağınız malzemeler gökyüzünden düşmektedir. Verilen sipariş doğrultusunda doğru malzemeleri sıra ile yakalayarak müşterilerinize hamburgeri sunabilirsiniz.

Oyundaki ilginç yönlerden birisi, hamburgerinizin devasa boyutlara ulaşmasıdır. Malzeme ekledikçe büyüyen hamburgerlerinizin boyutu bina büyüklüklerini geçmektedir. Verilen siparişleri tamamladıkça daha da büyük hamburger siparişi alacağınız oyunda 50 adet farklı ve öel hamburger yapabiliyorsunuz.

Kariyerinizi oluşturacağınız oyunda diğer oyuncular ile kıyasıya yarışabilirsiniz. Gökdelen büyüklüğünde hamburgerler hazırlarken çok dikkatli olmalısınız. Bunun nedeni ise müşterinizin verdiği siparişi ne kadar düzgün teslim ederseniz o kadar çok bahşiş alabiliyor olmanız. Hamburgerinize gerekli malzemeleri ekledikten sonra üstüne ekmeğini koymayı unutmayın.

iPhone ve iPad'leriniz ile keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak olan Sky Burger oyununu ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Burger Big Fernand

    Burger Big Fernand, meşhur servis oyunu Burger'ın devam oyunudur.
  • Burger – The Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Burger Shop

    Burger Shop, tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir hamburger yapma oyunu.
  • Sky

    Sky, ücretsiz olarak indirebileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Sky Hoppers

    Sky Hoppers, her seferinde baştan başlamaktan bıkmayacağınız retro görselli beceri oyunu.
  • Sky Pillar

    Sky Pillar, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sky Way

    Sky Way, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • High Burger

    High Burger bizden istenen hamburgerleri gökten düşen malzemeleri toplayarak yapmaya çalıştığımız keyifli bir beceri oyunudur.