Slashy Sushi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Ketchapp'ın yeni oyununda sushi şefi oluyoruz.

Slashy Sushi, Japon mutfağının sevilen tatlarından sushi başta olmak üzere birçok yemek pişirdiğiniz bir mobil oyun. Ketchapp tarafından geliştirilen oyunda hızlı olmak kadar dikkatli olmak da önemli. Yemek tahtasına konulan malzemeleri sizden istenildiği şekilde ve hızda hazırlamalısınız.

Ketchapp’ın refleksleri coşturan, dikkati ölçen yeni arcade oyununda Japon mutfağına giriyorsunuz. Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere sushi yapmayı deniyorsunuz. Lakin restoranınıza gelen müşteriler sushiden çok daha fazlasını istiyor. Sushinin yanında balık ve et yemekleri deniyor, tost yapıyor, patates pişiriyor, havuç doğruyor, mantar kesiyor, peynir rendeliyorsunuz. Yemek tahtasına gelen malzemeyi istendiği şekilde, saniyeler içerisinde hazır etmeniz gerekiyor. Son derece çevik olmalısınız. Hata yapma lüksünüz yok.

Erkan Calp

Slashy Sushi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
87.8 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp'ın sushi şefi olmamızı istediği yeni yemek oyunu

Slashy Sushi, Japon mutfağının ülkemizde de sevilen yemeklerinden sushiyi denediğimiz, renkli görsellere sahip eğlenceli bir mobil oyun. Ketchapp’ın olmasıyla iOS platformunda öne çıkan yemek oyununda sushi restoranımıza gelen müşterilerin siparişlerini ivedilikle hazırlıyoruz. Durma, hata yapma lüksümüz yok. Malzemeleri istenildiği şekilde hem de birkaç saniyede hazır etmemiz isteniyor. Reflekslerinize ve odaklanma gücünüze güveniyorsanız bu oyun tam size göre.

Ketchapp’ın minimalist stilde görsellere sahip yeni oyununda Japon restoranına giriyoruz. Japon mutfağının beğenilen tatlarından sushi ana yemeğimiz ancak tek yaptığımız yemek değil. Balık ve etleri elbette pişirmeden hazırlıyor, çeşitli sebzelerden oluşan menüler çıkarıyor, hatta tost bile yapıyoruz. Yemek tahtamıza gelen malzemeyi bizden istendiği şekilde ve hızda yaparsak sorun yok lakin yanlış dokunuşumuzda veya geç kalırsak oyun sonlanıyor. Farklı şekillerde hazır ettiğimiz malzemeler sürekli değişiyor. Oyunun bir sonu yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.