Slingsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Slingsters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunu olarak nitelendirebileceğim Slingsters oyununda becerilerinizi sınıyorsunuz. Zorlu platformlarda yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz oyunda mantıksal bulmacalar yer alıyor. Büyük bir dikkatle tüm bölümleri tamamlamanız gereken oyunda bağımlılık yapıcı bir atmosfer yer alıyor. Fizik tabanlı bir oyun olarak karşımıza çıkan oyunda yıldızları toplayarak ilerlemelisiniz. Canavarlardan da kaçmanız gereken oyunda farklı skor tabloları da yer alıyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Slingsters sizleri bekliyor.

Slingsters oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Slingsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
184 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli bir bulmaca oyunu

Slingsters, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Zorlu bölümleri ve sürükleyici atmosferiyle karşımıza çıkan eğlenceli bir oyun olan Slingsters, yıldızları toplayarak ilerlemeniz gereken bir oyundur. Zorlu platformlarda boy gösterebileceğiniz oyunda mantıksal bulmacaları tamamlamanız gerekiyor. Büyük bir dikkatle tüm bölümleri tamamlamanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunu olarak nitelendirebileceğim Slingsters oyununda, aynı zamanda becerilerinizi de sınıyorsunuz. Fizik tabanlı bir oyun olarak karşımıza çıkan oyunda yıldızları toplayarak ilerlemelisiniz. Canavarlardan da kaçmanız gereken oyunda farklı skor tabloları da yer alıyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim.

Slingsters oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Braindom

    Braindom İndir Android: Google Play'de en çok indirilen beyin zeka zihin testi akıl oyunları arasında
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • Up Left Out

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir zeka oyunu
  • Braindom 2

    Braindom 2, yüzlerce level içeren Android zeka oyunları. Zor bulmacalar, IQ testleri, kelime oyunları sevenler için tavsiye edilir.
  • Rumini!

    Zevkli deneyim sunan harika bir bulmaca oyunu
  • SiNKR

    Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir minimalist bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada