Slipnote

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Slipnote ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması olarak öne çıkıyor.

Slipnote, mesajlaşma uygulaması olarak tanımlayabileceğimiz fakat arkasında çok daha fazlasını saklayan bir uygulama. Hem iPhone hem de iPad cihazlara ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama sayesinde birbirinden ilginç mesajlar hazırlamak mümkün.

Uygulama tamamen görsellik üzerine yoğunlaşıyor ve bu anlamda kullanıcılara gerçekten benzersiz bir deneyim yaşatmasını iyi biliyor. En önemli özelliği ise hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan görselleri dilediğimiz gibi ayarlayabilmemiz. Basit birkaç hareketle farklı tasarımlar yapabiliyor ve bunları arkadaşlarımıza gönderebiliyoruz.

Gönderme seçenekleri arasında SMS, Facebook, Whatsapp ve Twitter gibi platformlar mevcut. Slipnote bu platformlar ile tamamen uyum içerisinde çalışıyor.

Genel olarak keyifli ve orijinal bir uygulama olarak nitelendirebileceğimiz Slipnote ile benzersiz bir mesajlaşma deneyimi yaşamaya hazırlanın.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (iOS iPhone): Türk Telekom'un yeni yerli sosyal medya uygulaması
  • Mirket App

    Yerli sosyal medya uygulaması Mirket'te kullanıcılar gündem ve ilgi alanlarına ilişkin toplumun nabzını tutuyor.
  • Smopin

    Smopin uygulamasında ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz kullanıcılarla keyifli bir sohbete dahil olabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski Amerika Başkanı Trump ile popülerliği artan tarafsız, özgür sosyal medya platformu. Parler, iOS için de ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasında, kendi oluşturduğunuz videoları paylaşabilir ve diğer kullanıcıların videolarını takip edebilirsiniz.
  • Social Media Vault

    iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, tek bir uygulama üzerinden tüm sosyal medya hesaplarınızı kontrol edebileceğiniz güvenli bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • begoodto.me

    Etrafınızda olup biten iyi olayları paylaşabileceğiniz bir sosyal medya
  • Kudos

    Çocuklara özel olarak geliştirilen bir sosyal medya uygulaması