Slotpark

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
5,492 TOPLAM İNDİRME

Slotpark, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz slot oyunlarından biri.

Slotpark, çevrimiçi oynanan slot oyunları arasında ve gerçek paranın geçerli olmadığı tamamen eğlencesine oynayacağınız şans oyunu.

Günahlar şehri Las Vegas’ın atmosferini yaşayacağınız oyunda slot makinelerinin başına geçiyor ve kolu çevirerek aynı objelerin aynı sırayla gelmesini sağlamaya çalışıyorsunuz. Tabii ki bunu başarmak çok kolay değil. Şansınızı yeniden denemek için bonusa ihtiyaç duyuyorsunuz. Oyuna doğrudan giriş yaptığınızda hoş geldiniz bonusu sunuluyor. Facebook hesabınızı bağlamanızın ardından bonuslar yavaş yavaş gelmeye başlıyor. Günde birkaç kez de ücretsiz bonus sunuluyor.

Erkan Calp

Slotpark

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
381 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Slotpark, lunaparkta slot makineleri başında zaman geçirdiğiniz bir şans oyunu.

Slotpark, iOS cihazlarınızda online oynayabileceğiniz slot oyunları arasında. Tabii ki gerçek para harcamak yerine günlük ücretsiz verilen veya performansınıza bağlı kazandığınız sanal paraları harcayarak tamamen eğlencesine oynayabileceğiniz şans oyununun yanı sıra Book of Ra Deluxe, Sizzling Hot Deluxe, Power Stars, Lord of the Ocean, Book of Ra gibi farklı temalara sahip ücretsiz slot oyunlarına da göz atmanızı tavsiye ederim.

Kumarhanelerde en çok vakit harcanan oyunlardan slot oyunlarını mobile taşıyan onlarca yapımdan biri olan Slotpark’da Las Vegas atmosferini yaşayabileceğiniz bir lunapara giriş yapıyorsunuz. Giriş ücretsiz ancak slot makinesinde daha fazla vakit geçirmek için bonuslara ihtiyacınız oluyor. Ekstra oynama sunan bonuslar günlük olarak ücretsiz sunuluyor. Ayrıca para kazandırmayan eğlencesine takılabileceğiniz serbest oyun bölümü de mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KlikIt Original

    Zevkli deneyim sunan bir masa oyunu
  • Catan Universe

    Zevkli ve keyifli bir masa oyunu
  • Monopoly GO APK

    MONOPOLY GO!, akıllı telefonlarınızda arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir masa oyunudur.
  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada
  • 101 Çanak Okey

    Ücretsiz (bedava) 101 Çanak Okey Yüzbir oynayın.
  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!
  • Carrom Disc Pool

    Carrom Disc Pool: Popüler masa oyunu mobilde!
  • Glow Hockey 2

    Masa hokeyi keyfi neon renkleriyle cep telefonunuza gelsin. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Glow Hockey 2 masa oyunlarını sevenleri bekliyor.