Smash Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14,150 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Smash Hit APK Android oyunda toplarla camları kırarak ilerliyorsunuz. Başka bir dünyaya ait boyutta gerçeküstü bir yolculuğa çıkın.

Smash Hit APKSprinkle Islands gibi başarılı yapımlara imza atmış Mediocre tarafından geliştirilmiş bir başka başarılı bulmaca oyunudur. Odaklanma, konsantrasyon ve zamanlama gerektiren Android oyunda toplarla camları kırarak ilerliyorsunuz.

Smash Hit APK İndir

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Smash Hit sıradışı bir yapıya sahiptir. Smash Hit'de farklı bir boyuttaki gerçek üstü bir maceraya adım atmaktayız. Bu tecrübe bütün dikkatimizi toplamamızı, doğru zamanalmayı yakalamamızı ve aynı zamanda en yüksek hızla yolculuk etmemizi gerektiriyor.

Smash Hit'de temel amacımız yolculuğumuz sırasında önümüze çıkan birbirinden güzel cam objeleri bize verilen metal bilyelerle parçalamak ve yolumuza devam etmektir. Oyunda hızlı hareket etmemiz gerektiğinden bu iş kritik bir hal alıyor ve reflekslerimiz test ediliyor.

Smash Hit'in grafikleri oldukça yüksek kaliteli ve oyun akıcı bir şekilde çalışıyor. Fakat oyunmun öne çıkan özelliği yüksek gerçekçilik sunan fizik hesaplamalarıdır. Metal bilyelerimizle camları kırarken camların parçalaşını ve etrafa dağılışını seyretmek oldukça keyifli. Smash Hit'i oynarken oyun çalan müzikle senkronize bir şekilde ilerliyor. Oytundaki müzikler ve ses efektleri her bölümle uyumlu olacak şekilde otomatik olarak değişmekte.

Smash Hit'de bizi 50'den fazla oda ve 11 farklı grafik stili bekliyor. Eper hem farklı, hem de eğlenceli bir mobil oyun arıyorsanız Smash Hit'i kaçırmayın.

  • Güzel fütüristik boyutta paramparça ederek ilerleyin, yolunuzdaki engelleri ve hedefleri parçalayın ve mobildeki en iyi yok etme deneyimini yaşayın.
  • Müzikle senkronize oynanış: Müzik ve ses her aşamaya uyacak şekilde değişir, engeller her yeni melodiye geçer.
  • 11 farklı grafik stiline sahip 50'den fazla oda ve her aşamada gerçekçi cam kırma mekanikleri

Smash Hit Premium APK

Smash Hit oyunu oynaması ücretsizdir ve reklam içermez. Yeni oyun modları, birden fazla cihazda buluta kaydetme, detaylı istatistikler ve kontrol noktalarından devam etme ekleyen bir kerelik uygulama içi satın alma yoluyla isteğe bağlı premium yükseltme sunar. Smash Hit Premium İndir, Smash Hit Premium APK hilesiz vb. aramalara istinaden belirtmek gerekir ki Smash Hit Premium APK'sı yoktur, oyun içinden alınabilir.

 

Can Erdil Şentürk

Smash Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
519 TOPLAM İNDİRME
48.4 MB DOSYA BOYUTU

Smash Hit başarılı bir bulmaca oyunudur

Smash Hit eğer Sprinkle Islands oyunu oynadıysanız yakından tanıyadcağınız oyun geliştiricisi Mediocre tarafından yayınlanmış bir başka başarılı bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Smash Hit bize tamamen farklı bir deneyim yaşatmaktadır.

Smash Hit'de farklı boyutlarda gerçek üstü bir yolculuğa çıkarak önümüzdeki engelleri aşmaya çalışıyoruz. Bu yolculuk esnasında bütün dikkatimiz toplamalı, ilgimizi ve konsantrasyonumuzu önümüzdeki engellere vermeli ve doğru zamanlamayı yakalayarak en yüksek hızla yolculuğumuzu sürdürmeliyiz.

Smash Hit'de temel amacımız önümüze çıkan birbirinden güzel cam engelleri bize verilen metal bilyelerle kırarak önümüzü açmak ve yolumuza devam etmektir. Bu iş oldukça yüksek kaliteye sahip olan grafikler ve yüksek gerçekçilik sunan fizik hesaplamaları sayesinde oldukça keyifli olmakta. Oyunda cam engelleri kırarken parçaların etrafa dağılmasını seyretmek bize eğlenceli anlar yaşatmakta.

Smash Hit'te kullanılan müzikler ve ses efektleri oyun ile uyumlu bir yapıya sahip. Müzikler ve ses efektleri oynadığımız her bölüm ile senkronize bir şekilde değişmekte. Oyunda 50'nin üzerinde bölüm ve 11 farklı grafik stili yer alıyor. Eğer kaliteli grafiklere ve eğlenceli bir oynanışa sahip farklı bir oyun arıyorsanız Smash Hit'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Ball Blast APK

    Ball Blast APK Android oyununda top silahıyla kayaları parçalıyorsunuz. Hayatta kalma temelli süper eğlenceli bir Android oyunu.
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!
  • Top Speed APK

    Top Speed APK Android yarış oyunu, arcade tarzı araba yarışlarını sevenlere hitap ediyor. Oynaması ücretsiz mobil araba yarışı oyunu arayanlara öneririz.
  • Rapid Roller

    Reflekslere dayalı harika bir top oyunu
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Flippy

    Çivilerle dolu platformda ne kadar koşabilirsiniz?
  • Knife Hit

    Bıçak challenge'a var mısınız?