Smove

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Smove, beceri oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken, etkileyici bir oyun.

Smove, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.

Her ne kadar basit ve gösterişten uzak bir atmosfere sahip olsa da oyunseverleri zorlu bölümleriyle ekrana bağlıyor. Zaten görsel olarak sade olan oyunlar genelde en zorları oluyor değil mi? Smove'da yerine getirmemiz gereken görev üzerimize doğru gelen toplardan sürekli olarak kaçmak ve içerisinde bulunduğumuz kafesin rastgele bölümlerinde beliren kutucukları toplamak.

Buradaki asıl mevzu kafesin içinde olmamız ve dolayısıyla çok kısıtlı bir hareket alanına sahip olmamız. Yatay ve dikey olarak üçer kutucuk var. Toplamda 9 kutucuk içerisinde hareket ediyoruz. Parmağımızı ne tarafa sürüklersek kontrolümüzde olan beyaz top o tarafa doğru hareket ediyor.

Tahmin ettiğiniz gibi bölümler kolaydan başlayıp zora doğru ilerliyor. İlk birkaç bölümde kontrollere alışma fırsatı yakalıyoruz fakat özellikle 15. bölümden sonra işler epey zorlaşıyor.

Reflekslerinize güveniyor ve onları test edebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Smove beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Her ne kadar tek oyunculu olarak oynansa da arkadaşlarınızla keyifli bir rekabet ortamı dahi oluşturabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Smove

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
10.7 MB DOSYA BOYUTU

Smove, iOS cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.

Smove, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun sade ve mütevazi görüntüsüne rağmen arka yüzünde zorlu bir oyun deneyimi barındırıyor.

Oyundaki amacımız kontrolümüze verilen beyaz topu geometrik şekil içerisinde hareket ettirerek siyah toplardan korumak. Dört bir yandan gelen siyah toplardan kaçarken aynı zamanda farklı yerlerde beliren kareyi de toplamamız gerekiyor. Her kare toplayışımız bir bölüm olarak belirlenmiş. Kareyi aldıktan sonra topların hızı ve gelme sıklıkları artıyor. Dolayısıyla kaçmak için daha fazla çaba sarf etmemiz gerekiyor.

Oyunda kullanılan kontrol mekanizması bu tarz bir oyundan beklediğimiz netlikte. Parmağımızı sağa, sola, aşağı ve yukarı kaydırarak beyaz topu bölümler arasında hareket ettirebiliyoruz.

Smove'daki ilk birkaç bölüm epey kolay. Özellikle 20. bölümden sonra işler epey zorlaşıyor. Açıkçası basit ve hızlı oynanan oyunlardan hoşlanan kullanıcılar Smove'a bayılacaktır. Siz de bu oyuncu kitlesi içerisinde yer alıyorsanız bu oyuna mutlaka göz atın.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.