Snow Trial

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Gelmiş geçmiş en iyi kayakçı olun.

Snow Trial, Android telefonunuzda ister tek başınıza ister arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz snowboard oyunu. Çizgi filmden kopup gelmiş kayakçılarla kısa süreli ancak adrenalin yüklü yarışlara katılıyorsunuz.

Animasyon filmlerinin kalitesinde grafikler sunan kayak oyununda 10’un üzerinde snowboard sporcusu ve kayakçı yer alıyor. Oyunun ilerleyen dakikalarında dahil olan profesyonel, ilginç görünümlü kayakçılarla katılabildiğiniz birçok yarış türü bulunmakta. Numara yapmaya odaklı yarışlar, yokuş aşağı deneme parkurlarında hız rekoru kırma, lig mücadelesi, dünyanın dört bir yanından oyunculara meydan okuma dahil oynanabilir birbirinden zorlu bir o kadar eğlenceli modlar sizi bekliyor.

Erkan Calp

Snow Trial

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
332 MB DOSYA BOYUTU

En iyi kayakçı olduğunuzu gösterin.

Snow Trial, animasyon filmlerin kalitesinde grafikler sunan süper eğlenceli snowboard oyunu. Kış sporlarını seviyorsanız, hem tek hem de çok oyunculu modda oynama seçeneği sunan bu kayak oyununu kesinlikle oynamanızı isterim. Üstelik ücretsiz!

10’un üzerinde snowboard sporcusu ve kayakçının yer aldığı kış sporu oyununda ister tek başınıza zorlu seviyelerde yarışıyor, isterseniz de dünyanın dört bir yanından oyunculara meydan okuyorsunuz. Profesyonel kayakçılar gibi çılgın, tehlikeli numaralar yapmayı seven karakterlerle katılabildiğiniz pek çok yarış türü bulunmakta. Lig mücadelesi verme, diğer snowboarcularla  oyuncularla rekabet etme, yokuş aşağı deneme parkurlarında eğitime katılma ve daha nice eğlenceli oyun seçeneği sizi bekliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toppluva

    Süper eğlenceli bir kayak oyunu
  • Ski Jumping Pro

    Mobildeki en iyi kayakla atlama oyunu
  • Red Bull Free Skiing

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir kayak oyunu
  • Snowboard Party: Aspen

    Mobildeki en iyi snowboard oyunu
  • Alto's Odyssey

    Mobildeki en iyi sandboarding (kum kayağı) oyunu
  • Athletics 2: Winter Sports

    Tüm kış sporları tek bir oyunda
  • Downhill Chill

    Downhill Chill: VOODOO'dan kış sporlarını sevenlere özel mobil oyun
  • Ski Jump Challenge

    Mobildeki ilk kayakla atlama oyunu