Socio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

Socio, sosyal medya uygulamaları kategorisine yeni eklenen farklı ve ücretsiz bir Android sosyal ağ uygulaması.

Socio, sahip olduğunuz Android akıllı telefonları sallayarak yakın çevrenizdeki diğer kullanıcılar ile tanışmanızı sağlayacak eğlenceli ve ücretsiz bir Android sosyal medya uygulaması. Eğer sürekli kullandığınız bu tür uygulamalardan sıkıldıysanız yeni ve oldukça farklı olan Socio ile şansınızı deneyebilirsiniz.

Hali hazırda kullandığınız uygulamaların yeni arkadaşlar edinmek konusunda işe yaramadığını düşünüyorsanız Socio'ya mutlaka bir şans verin. Uygulamayı ücretsiz olarak indirip kurduktan sonra tek yapmanız gereken sahip olduğunuz sosyal medya hesapları ve iletişim bilginizi eklemek. Sonrasında telefonu sallamaya başlayın ve yeni arkadaşlıklar kurma şansı elde edin.

Şık tasarımı ve kolay kullanımı ile öne çıkan Socio kendi kategorisinde iddialı uygulamalar arasına girecektir.

Barış YANIK

Socio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
12.2 MB DOSYA BOYUTU

Socio, yakın çevrenizdeki insanlar ile eğlenceli bir şekilde tanışmak ve arkadaşlık kurmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir iOS sosyal medya uygulaması.

Socio, sahip olduğunuz sosyal medya hesapları ile birlikte iletişim bilginizi ekleyerek giriş yaptıktan sonra yakın çevrenizdeki kişilerle iletişim kurmak ve tanışmak için kullanabileceğiniz yeni, ücretsiz ve eğlenceli bir sosyalleşme uygulaması.

Son derece basit bir kullanıma sahip olan uygulama aynı zamanda oldukça şık bir tasarıma da sahip. Facebook, Twitter, Instagram vb. sosyal medya hesaplarınızı kullanarak yakın çevrenizdeki diğer kullanıcılarla tanışma şansı tanıyan uygulamanın en eğlenceli yanı ise bunu yapmak için sadece iPhone'unuzu sallamanız gerekmesi. Evet yanlış duymadınız. iPhone'u elinizde sallayarak çevrenizdeki kişiler ile tanışma fırsatı elde edebiliyorsunuz.

Evde, gittiğiniz bir kafede ya da iş yerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip biran evvel kullanmaya başlamanızı tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.