Socl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
328 TOPLAM İNDİRME

Microsoft'un sosyal ağı Socl ile sosyal paylaşımlar yapabilirsiniz.

Socl, Microsoft tarafından geliştirilen ve Microsoft'un arama gücünü arkasına alan bir sosyal ağdır.

Socl Android uygulaması bize Android cihazlarımızda diğer sosyal ağlar gibi ileti paylaşma, fotoğraf paylaşma ve video paylaşma imkanı sunmaktadır. Fakat Socl bu özellikleri diğer sosyal ağlardaki benzerlerinden ayıran önemli farklılıklara sahiptir.

Uygulamanın fotoğraf paylaşma özelliği sayesinde saniyeler içerisinde kendimize özel fotoğraf kolajları yaratabilmekteyiz ve bu kolajları arkadaşlarımızla paylaşabilmekteyiz. Ayrıca fotoğraflara yazılar ekleyerek komik karikatürler yaratabiliyoruz. Socl bize sosyal ağ üzerindeki iletilere anında görsel cevaplar hazırlama imkanı da sunmakta. Eğer Android cihazınızdaki görüntüleri paylaşmak isterseniz Socl size bu görüntüleri yakalayıp paylaşma imkanı da sunuyor.

Socl ile kısa animasyonlar tadında medyalar da oluşturabilmemiz mümkün. Uygulamanın en güzel yönü yarattığınız iletileri ve içerikleri Facebook, Pinterest, Tumblr ve Twitter üzerinde paylaşabilmenize de imkan tanımasıdır. Socl bize sosyal ağda olup bitene dair bildiriler de yollayabiliyor ve bu sayede arkadaşlarımızın ne yaptıkları ve paylaştıkları hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. Bu bildirileri kişiselleştirebilmemiz de mümkün. Socl ile bildiri alacağımız sevdiğimiz içerikleri belirleyebiliyoruz.

Eğer yeni bir sosyal ağ deneyimi yaşamak istiyorsanız ve dünya çapında yeni insanlarda tanışmak istiyorsanız Socl'ı denemenizde fayda var.

Can Erdil Şentürk

Socl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Socl Microsoft'un sosyal paylaşım ağıdır

Socl, Microsoft tarafından kullanıcıların hizmetine sunulmuş olan ve Microsoft'un arama motorunun gücünü arkasına alan bir sosyal ağdır.

Socl iOS uygulaması bize diğer sosyal ağlara benzer şekilde ileti paylaşma, fotoğraf paylaşma ve video paylaşma imkanı vermenin yanında birçok kullanışlı yenilik de sunuyor. Bu yeniliklerden en önemlileri resim paylaşma özelliği üzerinde yoğunlaşmış.

Socl ile saniyeler içerisinde fotoğraf kolajları yaratabiliyoruz ve arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Ayrıca fotoğraflara yazılar ekleyerek komik karikatürler yaratabilmemiz de oldukça kolay hale getirilmiş. Socl'ın güzel bir yönü görüntü yakalama ve paylaşma işlemini hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor olması.

Socl bize sosyal ağ üzerinde gördüğümüz iletilere anında resimli cevaplar verebilme imkanı tanıyor. Bu sayede çok daha eğlenceli bir şekilde iletişim kurabilmekteyiz. Kısa animasyonlar tadında videolar oluşturarak Socl üzerinde paylaşabiliyoruz. Socl bize yarattığımız içerikleri Facebook, Twitter, Pinterest ve Tumblr gibi diğer sosyal medya platformlarında paylaşma özgürlüğünü de tanımakta.

Socl, sosyal ağımız ile ilgili olarak bildirimler alabilmemize izin veriyor. Bu bildirimleri kişiselleştirerek sadece sevdiğimiz kaynaklardan bildirimler alabilmemiz mümkün. Socl dünya çapında yeni insanlarla da tanışmak isterseniz güzel bir iletişim aracı olmakta.

Can Erdil Şentürk

Socl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Socl Microsoft'un yeni sosyal paylaşım ağıdır

Socl, Microsoft tarafından geliştirilerek Microsoft'un arama imkanlarıyla güçlendirilmiş, sosyal paylaşım yapmaya yeni bir anlam kazandıran bir sosyal ağdır.

Facebook gibi rakiplerinde yer alan fotoğraf paylaşma, ileti paylaşma ve video paylaşma özelliklerinin yer aldığı Socl resim paylaşma özelliğini oldukça geliştiriyor. Socl Windows Phone uygulamasında dikkati çeken en büyük nokta uygulamanın saniyeler içerisinde fotoğraf kolajları yapabilmemize imkan tanıması. Kendimize özel kolajları kolayca hazırlayabiliyoruz ve arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Ayrıca fotoğraflarımıza yazılar ekleyerek karikatürler şeklindek omik çalışmalar yapabilmek de mümkün. Uygulama Socl üzerindeki iletilere bu tip resimli mesajlar verebilme imkanı da sunmakta.

Socl kullanarak kısa animasyonlar tadındaki videolar hazırlamak da mümkün. Uygulamanın güzel yönü bu tip çalışmalarımızı Facebook, Twitter, Tumblr ve Pinterest gibi sosyal medya platformlarında paylaşabilme özgürlüğünü de sağlaması.

Socl ile Windows Phone 8 cihazınızdan görüntü yakalayarak paylaşmak da pratik bir hale getiriliyor. Sosyal ağınız üzerinde olup bitenleri uygulamanın sunduğu bildirimlerle anında öğrenebiliyoruz. Bu bildirimleri kişiselleştirmek ve sadece hoşumuza giden kaynaklardan bildiriler alabilmek de mümkün. Socl dünyanın farklı yerlerinden yeni insanlarla tanışmamıza aracı oluyor ve sosyal paylaşımı yeni bir boyuta taşıyor.

Can Erdil Şentürk

Socl

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,777 TOPLAM İNDİRME

Diğer sosyal ağlardan farklı olarak ilgi alanlarına göre sosyalleşmeniz gereken So.cl en ilginç fikirli ağlardan bir tanesi.

So.cl Microsoft’un diğer sosyal ağlara rakip olmaktan ziyade destekleyici ve arama motoru Bing ile entegre olarak çalışan yeni bir sosyal ağ.

So.cl’nin temel amacı kullanıcıların aradıkları bilgilere benzer konularla ilgilenen diğer kullanıcıların sosyal profilleri üzerinden erişmelerini sağlamak ve bunu yaparken arama motoru, etiketleme, video parti gibi destekleyici öğelerden faydalanmak.

So.cl’ye hem Windows Live hem de Facebook hesabı ile kolayca giriş yapılabiliyor ve daha sonra ilgi alanlarınıza göre aramalar yaparak sizle benzer konularla ilgilenen kullanıcıları bulabiliyor ve onların o konuyla ilgili paylaştıkları bilgilere kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Diğer sosyal ağlardan farklı olarak bilgiye değer veren yapısı nedeniyle denemenizi tavsiye ettiğim So.cl Türkiye’de yaygınlaştıkça ulaşılabilir olan veri kalitesi de elbette artacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.