Souptastic!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.

Souptastic! Android oyunu, pişirme becerilerinizi test ediyor. Yemek yemek kadar yapmayı, servis etmeyi seven biriyseniz birbirinden lezzetli çorbalar pişireceğiniz bu oyunu oynarken keyif alacağınıza eminim.

Zaman yönetimi oyunlarını sevenlere tavsiye edeceğim, animasyonlarıyla öne çıkan yemek yapma oyunu Souptastic! Yine dünyaca tanınan şeflerin yerine geçiyorsunuz. Lorraine ve Benedict arasından seçiminizi yaptıktan sonra mutfağa girip hiç soluklanmadan işe başlıyorsunuz. Siparişe göre seçtiğiniz malzemeleri keskin bıçağınızla hızıca doğruyor, malzemeleri karıştırıp çorba haline getiriyor ve servis ediyorsunuz. Gayet kolay gözüküyor ancak çorbaları hazırlarken malzeme seçimini yanlış yaparsanız, çorbayı fazla kaynatırsanız ve müşteriyi fazla bekletirseniz onca emeğiniz boşa gidiyor.

Erkan Calp

Souptastic!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
218.6 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz yemek oyununda farklı çorbalar hazırlıyoruz.

Souptastic! oyununda birbirinden lezzetli, farklı mutfaklara ait çorbalar pişiriyoruz. Dünyaca bilinen ünlü şefler Lorraine ve Benedict’in yerine geçip restorana gelen müşterilere hazırladığımız leziz çorbaları servis ediyoruz. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan oyunu yemek yapmayı seven herkese öneririm.

Animasyonlarla güçlendirilmiş yüksek kalitede grafikler sunan yemek oyununda tek yaptığımız şey çorba pişirmek. Çorba pişirmenin kolay olduğunu düşünebilirsiniz ancak şeflerimizin denediği çorbalar çok farklı; Türk mutfağına ait olmayan ilginç tatları birleştiren değişik çorbalar. Restoranımıza gelen müşterilerin siparişlerine göre malzemelerimizi alıp çorba haline getiriyor ve kısa süreli pişirme işleminin ardından servis ediyoruz. Yalnız biz çorbayı yaparken malzemeler hızla geçip gidiyor ve doğru malzemeleri alamazsak müşteriler oldukça kızgın bir şekilde restorandan ayrılıyor. Müşterilerin siparişlerini doğru hazırlamak kadar hızlı hazırlamak da önemli. Onları kesinlikle bekletmemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!