sp

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,493 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

sp, benzer iki harfli isimli oyunlar serisinin eğlenceli ve ücretsiz 8. oyunu.

sp, ekranın altından gelen noktaları ortadaki büyük topa çizgiler yardımıyla bağlamanız gerekne eğlenceli ve heyecanlı bir Android beceri oyunu. Bulmaca oyunu kategorisinde yer alan sp, aynı geliştirici firmanın benzer şekilde ürettiği oyun serisinin sekizinci oyunu. aa, uu, ff, rr vb. iğsimli oyunlara sahip olan geliştirici firma her oyunda ufak değişiklikler yaparak kullanıcılara eğlenebileceği yeni oyunlar sunuyor.

Oynarken keyifli vakit geçirmek dışında, bölümleri geçebilmek için hırs da yapabiliyorsunuz. Oyunda en önemli unsur ise zamanlama. 150 bölümden oluşan ve her bölümü farklı bir heyecan sunan sp'yi Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip sınırsızca oynayabiliyorsunuz.

Bir sonraki bölüme geçebilmek için bulunduğunuz bölümü başarıyla tamamlamanız gerekiyor. Geçemediğiniz bölümleri uygulama içerisindeki markete girerek ücret karşılığında geçebiliyor yada direkt olarka parasını ödeyerek tüm bölümleri satın alabiliyorsunuz. Oyunda başarılı olursanız liderlik sıralamasına girerek madalye bile kazanma şansınız bulunuyor. Fakat bunun için çok dikkatli oynamanız gerekiyor. Tabi çok dikkatli olmanız dışında çok da iyi hamleler yapmalısınız.

Eğer oyun sizi zorlamaz ise serinin diğer oyunlarını da sitemiz üzerinden indirerek onları da bitirmeye çalışabilirsiniz.

Barış YANIK

sp

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
185 TOPLAM İNDİRME
11.4 MB DOSYA BOYUTU

sp, iPhone ve iPad sahiplerinin eğlenceli bir şekilde oynayabileceği ücretsiz bir iOS beceri oyunu.

sp, beceri ve bulmaca oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli oyun serilerinden bir tanesi. Benzer isimlerde yer alan oyunlar ile bu kategoride hareketlilik sağlayan geliştirici ekip, bu oyunda ekranın altından gelen topları ekranın ortasındaki daha büyük topa çizgiler ile bağlamanızı istiyor. Fakat bu sandığınız kolay değil. Çünkü topların geliş hızına göre siz de hamleler yapmanız gerekiyor. Ufak toplar üst üste değdiklerinde bölümü baştan oynamanız gerekiyor. Söz konusu böle bir oyun olunca, zamanlama da en büyük ihtiyaçlarınızdan bir tanesi. Eğer hamlelerinizi yeterince hızlı yapabilirseniz, oyunda başarılı olup sıralamalarda üstlere yerleşebiliyorsunuz.

150 farklı bölümden oluşan sp oyununun iOS versiyonu dışında Android versiyonu da bulunuyor. Ayrıca seri halinde geliştirilen oyunlardan sekizincisi. Eğer serinin diğer oyunlarını da denemek isterseniz aa, uu, rr, ff vb. oyunları sitemizden indirebilirsiniz.

iPhone ve iPad'lerinize tamamen ücretsiz olarak indirip yükleyebileceğiniz oyunda geçemediğiniz bölümleri geçmek için ücret ödeyebiliyorsunuz. Bunun dışında tüm bölümlerin kilidini açtırmak için de ücret ödeme seçeneği bulunuyor. Farklı, heyecanlı, zorlu ve eğlenceli bir beceri oyunu denemek istiyorsanız, sp'yi mutlaka oynamanızı tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!