Space Raiders RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen uzay savaşlarına katılarak ganimet mücadelesi vereceğiniz kaliteli bir oyundur.

Nefes kesen uzay savaşlarına katılarak rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz ve ganimet toplayarak ordunuzu güçlendirebileceğiniz Space Raiders RPG, mobil platformda rol oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Çarpıcı animasyonları ve etkileyici savaş sahneleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, farklı özellikler ve yeteneklerle donatılmış birbirinden güçlü savaş kahramanlarını kontrol ederek aksiyon dolu uzay savaşları yapmak ve ganimet kazanmak için mücadele etmektir

. Seviye atladıkça ordunuzdaki asker sayısını artırabilir ve askerlerinizi geliştirebilirsiniz. Görev haritası üzerinde ilerleyerek macera dolu anlar geçirebilir ve rakiplerinizle nefes kesen düellolar yapabilirsiniz.

Oyun içerisinde ölümcül savaş aletlerine ve ilginç özelliklere sahip onlarca savaş kahramanı yer almaktadır. Ayrıca rakiplerinize karşı kullanabileceğiniz lazer ışınları ve daha birçok silah bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve bağımlısı olacağınız Space Raiders RPG, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çeken sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Space Raiders RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
117.7 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen uzay savaşlarına katılarak ganimet mücadelesi vereceğiniz kaliteli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformlardan oyun severlere hizmet veren ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Space Raiders RPG, nefes kesen uzay savaşlarına katılarak rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyudur.

Etkileyici grafikleri ve sürükleyici savaş senaryoları ile oyuculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, macera dolu bir uzay yolculuğuna çıkarak ilginç görünümlü uzaylılara karşı mücadele etmek ve ganimet savaşları yaparak ordunuzu güçlendirmektir.

Savaş haritası üzerinde ilerleyerek görevleri tek tek tamamlamalı ve yeni gezegenler keşfederek yolunuza devam etmelisiniz. Aksiyona doyacağınız ve bağımlısı olacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı özelliklere ve ölümcül silahlara sahip yüzlerce savaş kahramanı yer almaktadır.

Ayrıca size karşı savaşacak onlarca uzaylı karakteri bulunmaktadır. Rol oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan Space Raiders RPG ile sizde yenilmez bir ordu kurarak garip yaratıklarla savaşabilir ve ganimet toplayarak yeni savaşçıların kilidini açabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Expedition

    Uzay boşluğundaki zorlu parkurlarda yarışarak yeni yerler keşfedebileceğiniz sıra dışı bir macera oyunudur.
  • Space Merchant

    Uzayın derinliklerin de mücadele edeceğiz.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.